Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cei mai faimosi gangsteri din toate timpurile

Antena3 Antena3,
Cei mai faimosi gangsteri din toate timpurile

Unii oameni au o adevarata fascinatie pentru gangsteri si pentru crima organizata, chiar ajungand sa-i admire pe marii sefi ai Mafiei glorificati in filme. Chiar daca actiunile lor sunt evident condamnabile,. continuă pe Antena3

Sefii cei mai cuminti. Directorii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200.000 de euro

Sefii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200. 000 de euro, scrie Sursa Zilei. Seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Narcis Neaga, i-a recompensat pe directorii care.

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

A murit unul dintre cei mai varstnici romani. Gheorghe Covaci a trait 108 ani

Cel mai batran barbat din judetul Arad, in acelasi timp unul dintre cei mai varstnici romani, a murit zilele trecute, la varsta de 108 ani, la Turnu.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Marin Bica este ingerul din Slatina care ii ajuta pe oamenii cu dizabilitati

Campania Cei mai frumosi romani continua cu povestea unui om care, de ani de zile, se ocupa de persoanele pe care societatea ii trateaza ca pe niste paria: oamenii cu dizabilitati. Preotul Marin Bica din Slatina se incapataneaza sa ii ajute pe cei defavorizati.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Marin Bica, ingerul din Slatina care ii ajuta pe oamenii cu dizabilitati

Campania Cei mai frumosi romani continua cu povestea unui om care, de ani de zile, se ocupa de persoanele pe care societatea ii trateaza ca pe niste paria: oamenii cu dizabilitati. Preotul Marin Bica din Slatina se incapataneaza sa ii ajute pe cei defavorizati.

Cei mai prost platiti romani traiesc in Moldova. Botosaniul din nou in topul saraciei

Conform statisticilor realizate la inceputul acestui an lefurile, si asa mici, scad in urmatorii trei ani de zile. Botosanenii vor fi printre cei mai afectati de aceasta scadere.

FOTO Cei mai frumosi romani. Cornel Stroescu, un fermier care ne arata calea spre succes

Povestea incepe in anul 1992, cand Cornel Stroescu, un tanar plin de elan si vise pleca in Germania doar cu hainele de pe el. Astazi este unul dintre cei mai de succes agricultori din Mehedinti. Cultiva mii de hectare de teren, iar secretele reusitei lui au fost munca, un curaj nebun si puterea de a schimba mentalitati.

Cei mai sexy barbati la gala Globurilor de Aur 2014

Cum cele mai frumoase si mai elegante femei din lumea filmului si-a divertismentului au epatat cu tinutele lor diafane, pretioase si surprinzatoare, nici barbatii de succes nu s-au prezentat mai prejos.

Londra a fost cea mai vizitata metropola din lume in 2013, detronand Parisul

Parisul a fost detronat din pozitia de cea mai vizitata metropola din lume in 2013, Londra depasind anul precedent pragul de 16 milioane de turisti. Potrivit unor statistici citate de Le Figaro, cei mai multi.

Eurostat: Romania, cele mai mari scumpiri din UE, in 2013.

Tara noastra, la concurenta cu Estonia, a inregistrat la sfarsitul anului trecut cea mai mare rata de crestere medie a preturilor de consum, respectiv 3,2%, conform Oficiului European de Statistica Eurostat. Pe urmatorul loc se situeaza Olanda si Marea Britanie, cu 2,6%. Este vorba despre rata medie a inflatiei pe cele 12 luni din 2013, comparand indicele armonizat al preturilor de consum pe ultimele 12 luni cu indicele pe precedentele 12 luni. Citeste si: Romanii printre cei mai .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )