Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cei mai prost platiti romani traiesc in Moldova. Botosaniul din nou in topul saraciei

Adevărul Adevărul,
Cei mai prost platiti romani traiesc in Moldova. Botosaniul din nou in topul saraciei

Conform statisticilor realizate la inceputul acestui an lefurile, si asa mici, scad in urmatorii trei ani de zile. Botosanenii vor fi printre cei mai afectati de aceasta scadere. continuă pe Adevărul

Cel mai prost platiti romani traiesc in Moldova. Botosaniul, din nou in topul saraciei

Conform statisticilor realizate la inceputul acestui an lefurile, si asa mici, scad in urmatorii trei ani de zile. Botosanenii vor fi printre cei mai afectati de aceasta scadere.

FOTO Cei mai frumosi romani. Cornel Stroescu, un fermier care ne arata calea spre succes

Povestea incepe in anul 1992, cand Cornel Stroescu, un tanar plin de elan si vise pleca in Germania doar cu hainele de pe el. Astazi este unul dintre cei mai de succes agricultori din Mehedinti. Cultiva mii de hectare de teren, iar secretele reusitei lui au fost munca, un curaj nebun si puterea de a schimba mentalitati.

FOTO Chiriches, socat dupa unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile

Presa engleza a publicat o imagine cu Vlad Chiriches imediat dupa ce Jason Puncheon de la Crystal Palace a ratat in meciul de sambata seara contra lui Tottenham o lovitura de la 11 metri care a fost numita in insula drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile. Video-ul cu penaltyul este aici, mai jos reactia de stupefactie a lui Chiriches.

Chiriches a asistat la unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile (video)

Presa engleza de duminica a etichetat drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile, lovitura de la 11 metri executata de Jason Puncheon in meciul de sambata din Premier League, Tottenham - Crystal Palace 2-0. Puncheon este jucatorul lui Crystal. Iata imaginile.

Cei mai sexy barbati la gala Globurilor de Aur 2014

Cum cele mai frumoase si mai elegante femei din lumea filmului si-a divertismentului au epatat cu tinutele lor diafane, pretioase si surprinzatoare, nici barbatii de succes nu s-au prezentat mai prejos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )