Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cei mai multi rusi cred ca SUA este cel mai mare inamic

România Liberă România Liberă,
Cei mai multi rusi cred ca SUA este cel mai mare inamic

Peste doua treimi dintre cetatenii rusi sunt de parere ca Statele Unite ale Americii reprezinta cel mai mare inamic al tarii lor. in acelasi timp, jumatate dintre rusi cred ca cel mai bun prieten al Rusiei este China, arata un sondaj publicat in ziarul rus Vedomosti. continuă pe România Liberă

Christian Tour: peste 50% din turisti isi platesc vacantele in rate si cei mai multi vor sa stea cat mai in fata in autocar

Peste 60% din totalul de clienti ai Christian Tour cumpara pachete cu reducere, early booking, iar mai mult de jumatate dintre ei isi platesc vacantele in rate pana in ziua plecarii, a declarat Marius Pandel, CEO-ul agentiei de turism.

Un gorjean, printre cei mai cautati infractori romani

Gorjeanul Mihaita Dumitru Muraretu, in varsta de 34 de ani, se numara printre cei mai cautati infractorri romani. Acesta se afla la site-ul Politiei Romane, lsa sectiunea Most Wanted, alaturi de alti interlopi cunoscuti.

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma in pista pentru cei mai buni piloti ai Romaniei

Parcarea targului Vitan din Capitala se transforma pentru o zi in pista pe care cei mai buni piloti de drift din tara se intrec. Pe 18 octombrie are loc primul Grand Prix organizat de Romanian Drift Community, eveniment la care vor paricipa autoturisme, motociclete si un tir.

Care este cel mai sanatos tip de carne. Nutritionistii au descoperit recent asta

Desi hulita, carnea de porc bate curcanul si la gust, si la calorii, conditia este sa fie carne de porc slaba. Cardiacii ar trebui sa o consume insa cu moderatie, iar cei cu probleme renale si guta.

Vrem mai multi business angels in Romania? Iata ce este de facut

Investitiile de tip business angel din Romania nu sunt inca reglementate, iar principala carenta a unei propuneri legislative, aflata in dezbatere publica, este faptul ca investitorii sunt scutiti de impozite in momentul in care ies din afacere, insa.

Obama: Riscul unei epidemii de Ebola in SUA este foarte mic

Riscul unei epidemii de Ebola in Statele Unite ale Americii este foarte mic datorita calitatii sistemului medical american, a declarat presedintele SUa, Barack Obama.

Cushman Wakefield: New York este cel mai atractiv oras pentru investitii imobiliare

Piata mondiala a investitiilor imobiliare a crescut la 788 de miliarde de dolari in anul incheiat in iunie 2014, iar New York si-a pastrat pozitia de cel mai atractiv oras pentru astfel de investitii, se arata intr-un studiu realizat de compania de.

Cei mai reclamati asiguratori la 9 luni. Peste 10 societati nu tin cont de lege!

Asiguratorii din Romania sunt obligati din 2012, de catre fosta Comisie de Supraveghere a Asigurarilor actuala ASF), sa publice pe site-urile proprii numarul total de reclamatii formulate de asigurati si pagubiti la adresa lor. Obligatia este.

Care este cel mai valoros brand din lume. Cifrele se ridica la 113 MILIARDE de dolari

Apple ramane cea mai valoroasa marca din lume cu o valoare de 113,165 miliarde de euro in crestere cu 3% comparativ cu anul trecut) potrivit editiei din 2014 a clasamentului eurobrand Global Top 100,.

Tot mai multi Investitori asteapta venituri in scadere in 2014

Tot mai multti investitori se asteapta la o scadere a veniturilor in 2014. Astfel, ponderea investitorilor peseimisti a ajuns acum la 20% fata de numai 6% in decembrie 2013, conform unui sondaj realizat de Consiliul Investitorilor Straini CIS).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )