Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cei mai de succes artisti romani din ultimii 6 ani, desemnati la Media Music Awards

ADPM ADPM,
Cei mai de succes artisti romani din ultimii 6 ani, desemnati la Media Music Awards

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce va avea loc anul acesta, in premiera, la Bucuresti, reprezinta un adevarat barometru al succesului artistilor din industria muzicala romaneasca. continuă pe ADPM

Cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile

Hugh Heffner, fondatorul Playboy, s-a stins din viata la varsta de 91 de ani si a lasat in urma un imperiu care a schimbat istoria si comportamentul publicului cumparator de reviste. Iata care au fost cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile, si din America si din Romania.

Leul s-a prabusit! Cea mai slaba cotatie fata de euro din ultimii 5 ani

Leul continua sa se deprecieze fata de euro, ajungand la cea mai slaba cotatie din ultimii 5 ani, moneda europeana fiind cotata la 4,5991 lei. Indicele ROBOR cu scadenta la 3 luni, in func.

Leul a cazut la cel mai slab nivel din ultimii cinci ani

Moneda nationala a Romaniei a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani in raport cu principalele valute occidentale.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Be Eu: Care sunt cei mai influenti europarlamentari

Cei mai influenti 70 de oameni din Parlamentul European. Pe primul loc se afla Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, urmat de Manfred Weber si Gianni Pittella. Primul europarlamentar roman.

Cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei

Potrivit studiului realizat de organizatia nonguvernamentala britanica Oxfam, cei mai bogati sase brazilieni au o avere insumata egala cu veniturile a jumatate din populatia Braziliei, potrivit.

Cel mai mare diamant brut din lume, vandut dupa negocieri ce au durat un an

Cel mai mare diamant brut din lume, 1. 109 de carate, a fost cumparat de bijutierul britanic Laurence Graff pentru suma de 53 de milioane de dolari 45 de milioane de euro), informeaza AFP, citata de News. ro.

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra cu 3%, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Kate Winslet a dezvaluit secretul dintre ea si Leonardo DiCaprio. Fanii sunt cei mai fericiti

Kate Winslet si Leonardo DiCaprio au legat o frumoasa relatie in urma filmarilor la filmul Titanic. Chiar daca au trecut 20 de ani de cand s-a nascut pelicula, cei doi actori se inteleg la.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )