Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cei mai temuti teroristi din lume si-au unit fortele. Liderul Al Qaida a facut acum anuntul

Antena3 Antena3,
Cei mai temuti teroristi din lume si-au unit fortele. Liderul Al Qaida a facut acum anuntul

Ayman Al-Zawahiri, liderul retelei teroriste Al Qaida, i-a promis loialitate noului lider al talibanilor afgani, mollahul Mohammad Mansour, informeaza site-ul agentiei Reuters. Promitem loialitate l. continuă pe Antena3

Elixirul vietii, DEZVALUIT de cei mai batrani gemeni din lume

Cei mai batrani gemeni din lume sunt belgienii Pieter si Paulus Langerock, care au implinit in iulie 102 ani. Cei doi au dezvaluit ca au ajuns la aceasta varsta inaintata deoarece au baut in fiecare zi un pahar de vine rosu .

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Astra pierde pe unul dintre cei mai importanti fotbalisti din ultimele sezoane

Sumudica l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni jucatori de la Astra, inaintea derbiului cu Steaua. Japonezul Takayuki Seto s-a transferat in Turcia, unde va fi coleg cu Gabi Torje la Osmanlispor. in schimb,.

Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Jurnalul National va prezinta azi topul celor mai bogati politicieni romani. Desi salariul unui politician nu depaseste 1. 000 de euro pe luna, multi dintre alesi se madresc cu afaceri de milioane de euro si.

Cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se afla Romania

La 24 aprilie 2015, a fost data publicitatii editia 2015 a Raportului asupra fericirii mondiale World Happiness Report). Lucrarea cuprinde un top al fericirii, luand in calcul 158 de tari pentru intervalul .

Care sunt cele mai nefericite, dar si cele mai fericite tari din lume: America Latina este cel mai vesel loc de pe pamant, iar Africa de Nord cel mai trist

Daca locuiesti intr-o tara sud-americana, sansele sunt sa fii unul dintre cei mai fericiti oameni din lume. Potrivit unui studiu efectuat de Gallup, topul celor mai fericite tari din lume este dominat de cele din America Latina. La polul opus, cei mai nefericiti oameni locuiesc in Sudan, Turcia si Afganistan.

TOP 10 Cel mai bine platite sportive din lume in 2015. Ce loc ocupa Simona Halep

Jucatoarele de tenis sunt sportivele cel mai bine platite din lume, iar in primele 10 apar doar 3 nume care vin din alte sporturi decat tenisul. Dincolo de premii, aceste jucatoare aduna sume considerabile si din sponsorizari si alte actiuni de marketing.

Cele mai murdare orase din lume: tara in care se gasesc 13 din primele 20 cele mai poluate localitati si orasele din Romania aflate pe lista neagra

Nivelul de poluare dintr-un oras este masurat in functie de calitatea aerului, iar un raport oferit anul acesta de Organizatia Mondiala a Sanatatii arata ca 13 din cele 20 de orase aflate in topul cu cele mai murdare orase din lume se afla intr-o singura tara. Nici Romania nu sta prea bine la acest capitol, iar printre codase se afla orase importante ale tarii.

VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Proiectat de arhitectul George Ashdown Audsley in anul 1904 si construit de o companie locala din Los Angeles, cel mai mare instrument din lume este o orga, care, la acea vreme, era conceputa din 10. 000 de tevi, iar costul initial a fost de 105. 000 de dolari.

Cele mai frumoase rauri din lume

Frumusetile oferite de natura sunt uneori neglijate de persoanele care urmaresc sa plece in vacante in care sa se relaxeze prin odihna prelungita sau distractie in statiuni unde petrecerile incep din primele zile ale lunii iunie si se termina doar toamna. Iar amatori de calatorii in mijlocul naturii pot vizita unele dintre cele mai frumoase rauri din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )