Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cei trei noi judecatori ai CCR au depus juramantul de investitura. Klaus Iohannis: Va indemn sa aveti permanent ca reper standarde cat mai inalte de profesionalism si independenta

B1 B1,
Cei trei noi judecatori ai CCR au depus juramantul de investitura. Klaus Iohannis: Va indemn sa aveti permanent ca reper standarde cat mai inalte de profesionalism si independenta

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale CCR), Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache, au depus, miercuri, juramantul de investitura in functie. Ceremonia a avut loc la. continuă pe B1

Cei trei noi judecatori CCR depun juramantul la Palatul Cotroceni

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache vor depune juramantul de investitura in functie astazi intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse din presa.

Cei trei noi judecatori CCR depun juramantul, miercuri, la Palatul Cotroceni

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache - depun juramantul de investitura in functie miercuri intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Cei trei noi judecatori ai CCR au depus juramantul de investitura

ACTUALIZARE 11:27 Iohannis, judecatorilor CCR: Va indemn sa aveti permanent standarde cat mai inalte de profesionalism si independenta Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat astazi pe judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) sa aiba permanent standarde cat mai inalte de profesionalism si independenta, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Trei noi judecatori CCR vor depune juramantul la Cotroceni. Cum e raportul de forte in cadrul institutiei

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei, Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache, vor depune juramantul de investitura in functie, miercuri, de la ora 11. 00, intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni. Dupa ceremonie, cei noua judecatori vor trebui sa isi aleaga presedintele pentru urmatorii trei ani.

FOTO: Noi judecatori la CCR: Livia Stanciu, sefa instantei supreme, Marian Enache si Attila Varga, sustinuti de PSD

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Livia Stanciu, Marian Enache si Attila Varga, depun, miercuri, juramantul de investitura in functie, in cadrul unei ceremonii care va avea loc, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Cotroceni.

Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache depun miercuri juramantul ca judecatori CCR, in fata lui Iohannis

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale, Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache, vor depune juramantul miercuri, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala, dupa acest moment judecatorii urmand sa isi aleaga noul presedinte, in locul interimarului Valer Dorneanu.

Surse: Klaus Iohannis o sustine pe Livia Stanciu la sefia CCR

Presedintele Klaus Iohannis o sustine pe Livia Stanciu la sefia Curtii Constitutionale CCR), potrivit unor informatii pe surse citate de Antena 3. Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a.

Revista presei: revoltele din penitenciare se extind; cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale isi preiau oficial mandatul; 40 de tineri tinuti legati cu lanturi de o grupare de traficanti

Din pacate, nici ziua de azi nu incepe cu stiri pozitive. Detinutii din trei penitenciare din tara s-au revoltat din cauza conditiilor, Curtea Constitutionala are trei noi judecatori, iar traficul de persoane continua in Romania. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am [].

Noii judecatori ai CCR depun, miercuri, juramantul

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Livia Stanciu, Marian Enache si Attila Varga, depun, miercuri, juramantul de investitura in functie, in cadrul unei ceremonii care va avea loc, incepand cu ora 11. 00, la Palatul Cotroceni.

Gafa care i-ar putea pune in fata plutonului de executie! Ce prostie au facut cei mai noi spioni ai lui Putin

Serviciul Federal rus de Securitate investigheaza 50 dintre cei mai noi recruti pentru un comportament responsabil, in conditiile in care nici macar nu si-au inceput cariera, scrie playtech. roAparent, acestia.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )