Libnet.ro
UNICEF

13:00

Revista presei: revoltele din penitenciare se extind; cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale isi preiau oficial mandatul; 40 de tineri tinuti legati cu lanturi de o grupare de traficanti

Playtech Playtech,
Revista presei: revoltele din penitenciare se extind; cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale isi preiau oficial mandatul; 40 de tineri tinuti legati cu lanturi de o grupare de traficanti

Din pacate, nici ziua de azi nu incepe cu stiri pozitive. Detinutii din trei penitenciare din tara s-au revoltat din cauza conditiilor, Curtea Constitutionala are trei noi judecatori, iar traficul de persoane continua in Romania. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am []. continuă pe Playtech

Ministrul Justitiei, reactie dupa revoltele din penitenciare: Vreau sa-i asigur pe cei aflati in detentie ca nu voi adopta nicio masura sub presiune (VIDEO)

Vreau sa-i asigur pe cei aflati in detentie, dar si pe apartinatorii lor ca nu voi adopta nicio masura sub presiune, a declara Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, in contextul in care,.

Revoltele detinutilor s-au extins in 10 penitenciare: Rahova, Iasi, Poarta Alba, Botosani, Oradea, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Vaslui, Braila si Bistrita

Ora 13:00 Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta miercuri, intr-un comunicat, ca in ultimele doua zile, detinuti din 8 penitenciare - Iasi, Poarta Alba, Botosani, Oradea, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Vaslui si Braila - dintre cele 45 din tara au protestat impotriva conditiile din detentie, se arata intr-un comunicat al ANP, citat de Agerpres. Principalele nemultumiri ale acestora sunt supraaglomerarea, aspecte legate de participarea la activitati lucrative si educative, programul tv, serviciile medicale, micsorarea cuantumului pedepsei cu inchisoarea si termenele stabilite de comisia pentru liberare conditionata. ------------------------------Ora 23:25 Mai multi detinuti aflati in Penitenciarul Aiud au refuzat masa data de institutie. Ora 23. 15 O parte dintre detinutii penitenciarului Bistrita continua protestul pe acoperisul blocului alimentar.

Raluca Pruna: Remedierea situatiei din penitenciare e o prioritate a mandatului meu, dar nu voi adopta masuri sub presiune. / Escaladarea tensiunilor nu foloseste nimanui

Remedierea situatiei din penitenciare este o prioritate a mandatului ministrului Justitiei, a declarat miercuri Raluca Pruna, adaugand ca problemele ii sunt cunoscute dupa ce a vizitat numeroase penitenciare si a stat de vorba nemijlocit cu detinutii. Raluca Pruna a amintit ca a lansat in dezbatere Planul de Actiune Sectorial pentru Imbunatatirea Conditiilor de Detentie. Trebuie sa dezbatem pentru a identifica solutii, a subliniat ministrul Justitiei, adaugand ca va depune toate eforturile pentru ca aceste masuri sa ajunga in toamna pe masa Parlamentului si sa fie tratate cu celeritate. Escaladarea tensiunilor nu foloseste nimanui, a mai spus ministrul Justitiei, subliniind ca nu va lua masuri sub presiune si ca Daca am asteptat 20 de ani, mai putem astepta doua luni.

Ministrul Justitiei: Nu vom rezolva conditiile din penitenciare gratiind acum persoane. Sa spunem ca golim maine penitenciarele. Nu se va mai intampla sa mai avem infractionalitate in Romania? Eu cred ca da

Gratierea nu va rezolva problema conditiilor din penitenciare, a declarat Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, potrivit Agerpres. Aceasta a mai precizat ca obligatia sa de ministru este sa se asigure ca se.

Ministrul Justitiei: Nu vom rezolva conditiile din penitenciare gratiind acum persoane

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat miercuri ca adoptarea unei solutii de gratiere nu va rezolva problema conditiilor de detentie din penitenciare, subliniind ca este nevoie de o consultare larga a.

Cei trei noi judecatori ai CCR au depus juramantul de investitura. Klaus Iohannis: Va indemn sa aveti permanent ca reper standarde cat mai inalte de profesionalism si independenta

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale CCR), Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache, au depus, miercuri, juramantul de investitura in functie. Ceremonia a avut loc la.

Cei trei noi judecatori CCR depun juramantul la Palatul Cotroceni

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache vor depune juramantul de investitura in functie astazi intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse din presa.

Cei trei noi judecatori CCR depun juramantul, miercuri, la Palatul Cotroceni

Cei trei noi judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Livia Stanciu, Attila Varga si Marian Enache - depun juramantul de investitura in functie miercuri intr-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

REVISTA PRESEI. Ce se afla in spatele rascoalei detinutillor de la Iasi

Rascoala detinutilor de la Iasi este un eveniment mai putin obisnuit in sistemul penitenciar din Romania, astfel ca el a atras si atentia presei.

REVISTA PRESEI. Ce se afla in spatele rascoalei detinutilor de la Iasi

Rascoala detinutilor de la Iasi este un eveniment mai putin obisnuit in sistemul penitenciar din Romania, astfel ca el a atras si atentia presei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )