Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce-l asteapta pe fugarul Sebastian Ghita cand va fi adus in Romania

Antena3 Antena3,
Ce-l asteapta pe fugarul Sebastian Ghita cand va fi adus in Romania

Fostul deputat Sebastian Ghita, prins de autoritatile romane, in noaptea de joi spre vineri, in Belgrad, are pe numele sau doua mandate de arestare in lipsa, primul emis de inalta. continuă pe Antena3

Ce-l asteapta pe fugarul Sebastian Ghita cand va fi adus in Romania

Fostul deputat Sebastian Ghita, prins de autoritatile romane, in noaptea de joi spre vineri, in Belgrad, are pe numele sau doua mandate de arestare in lipsa, primul emis de inalta Curte de Casatie si Justitie, iar cel de-al doilea de Tribunalul Prahova, reconfirmat de Curtea de Apel Ploiesti.

Radu Tudor anunta in urma cu o luna ca fugarul Sebastian Ghita se afla in Serbia

Jurnalistul Radu Tudor anunta in urma cu o luna ca fugarul Sebastian Ghita se afla in Serbia. Sebastian Ghita s-ar afla in Serbia, cu optiunea de a ajunge oricand in Rusia,.

Exces de putere: Sebastian Ghita - drumul spre Romania

Jurnalista Carmina Pricopie, sef departament Economic la Antena 3, a prezentat, la Exces de putere, calendarul judiciar in cazul extradarii fostului deputat Sebastian Ghita, prins la Belgrad noaptea.

VIDEO. Care au fost cele mai controversate dezvaluiri facute de fugarul Sebastian Ghita la postul de televiziune pe care il patroneaza. in urma acestor probe, adjunctul SRI, Florian Coldea, a cerut trecerea in rezerva

Imediat dupa fuga sa din tara, la postul de televiziune pe care il patroneaza, Romania TV, au aparut mai multe inregistrari in care mogulul IT a facut dezvaluiri despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si despre adjunctul SRI, Florian Coldea.

Cozmin Gusa: Pe cine va turna Sebastian Ghita cand va ajunge in tara

Consultant politic Cozmin Gusa sustine ca in ultimele saptamani au circulat zvonuri tot mai insistente care aratau ca serviciile secrete rusesti erau foarte interesate de informatiile pe care le detine Sebastian Ghita, mai ales din zona de infrastuctura IT a statului roman, dar si din relatia cu Victor Ponta. De aceea, Sebastian Ghita si-a orchestrat capturarea si se pregateste sa faca dezvaluiri despre Ponta, Basescu sau Dragnea.

Traseul lui Sebastian Ghita dupa fuga din tara. Afaceristul ar fi trecut prin zece tari europene

Serbia nu ar fi fost singura tara in care fugarul Sebastian Ghita s-ar fi ascuns. Potrivit informatiilor furnizate de Politia Romana, patronul RTV ar fi trecut, in aceste patru luni, prin zece t.

BREAKING NEWS. Fostul deputat fugar Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad. Politia Romana: Mogulul a prezentat, pentru legitimare, documente false. Acesta a pretins ca este sloven. Cand va putea fi adus in tara

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad Sebastian Ghita a fost prins si retinut azi-noapte in Belgrad. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata de Politia Romana. In momentul in care a fost gasit, Sebatian Ghita s-a legitimat cu documente false, cu insemne ale unui stat din uniunea Europeana.

Ce tratat exista intre Romania si Serbia si cum ar putea fi adus in tara Sebastian Ghita

Extradarea lui Sebastian Ghita, localizat si retinut, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romae IGPR), in cursul noptii in Belgrad, Serbia, poate dura de la cateva zile la.

Ce facea Sebastian Ghita, cel mai tanar milionar din Romania, in urma cu zece ani

In urma cu 10 ani, la 29 de ani, Sebastian Ghita avea 35 de milioane de euro avere. O imagine controversata, dar si un succes pe masura. Sebastian Ghita este unul dintre cei mai tineri antreprenori.

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de procurorii sarbi: Ministerul Justitiei din Romania a anuntat ca a demarat procedurile privind extradarea

Procurorii sarbi au decis vineri retinerea pentru 48 de ore a fostului deputat Sebastian Ghita pentru folosirea de acte false. Acesta a fost prins in noaptea de joi spre vineri cand se afla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )