Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Tudor anunta in urma cu o luna ca fugarul Sebastian Ghita se afla in Serbia

Antena3 Antena3,
Radu Tudor anunta in urma cu o luna ca fugarul Sebastian Ghita se afla in Serbia

Jurnalistul Radu Tudor anunta in urma cu o luna ca fugarul Sebastian Ghita se afla in Serbia. Sebastian Ghita s-ar afla in Serbia, cu optiunea de a ajunge oricand in Rusia,. continuă pe Antena3

Ce-l asteapta pe fugarul Sebastian Ghita cand va fi adus in Romania

Fostul deputat Sebastian Ghita, prins de autoritatile romane, in noaptea de joi spre vineri, in Belgrad, are pe numele sau doua mandate de arestare in lipsa, primul emis de inalta.

VIDEO. Care au fost cele mai controversate dezvaluiri facute de fugarul Sebastian Ghita la postul de televiziune pe care il patroneaza. in urma acestor probe, adjunctul SRI, Florian Coldea, a cerut trecerea in rezerva

Imediat dupa fuga sa din tara, la postul de televiziune pe care il patroneaza, Romania TV, au aparut mai multe inregistrari in care mogulul IT a facut dezvaluiri despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si despre adjunctul SRI, Florian Coldea.

Traseul lui Sebastian Ghita dupa fuga din tara. Afaceristul ar fi trecut prin zece tari europene

Serbia nu ar fi fost singura tara in care fugarul Sebastian Ghita s-ar fi ascuns. Potrivit informatiilor furnizate de Politia Romana, patronul RTV ar fi trecut, in aceste patru luni, prin zece t.

Ce-l asteapta pe fugarul Sebastian Ghita cand va fi adus in Romania

Fostul deputat Sebastian Ghita, prins de autoritatile romane, in noaptea de joi spre vineri, in Belgrad, are pe numele sau doua mandate de arestare in lipsa, primul emis de inalta Curte de Casatie si Justitie, iar cel de-al doilea de Tribunalul Prahova, reconfirmat de Curtea de Apel Ploiesti.

Radu Banciu, despre prinderea lui Sebastian Ghita: Parea un Bryan Cranston, un Walter White din Breaking Bad sezonul 3 cand eroul principal facea chimioterapie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de vineri a emisiuniiUnspe Metri prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, realizatorul atragand atentia asupra schimbarii de.

Sebastian Ghita a fost retinut la Belgrad

ACTUALIZARE Dan Andronic: Nu m-am intalnit cu Ghita la Belgrad Jurnalistul Dan Andronic, despre care au aparut informatii in presa ca s-ar fi intalnit cu Sebastian Ghita in Serbia, a negat, din nou, acest lucru, dupa prinderea fostului deputat. Dan Andronic se intreaba pe Facebook daca Ghita a fost prins sau s-a lasat prins . Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, potrivit Politiei Romane. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii. Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, au declarat, vineri, surse judiciare, pentru News. ro. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat, la Digi 24, ca procedurile de extradare vor incepe abia dupa ce autoritatile sarbe vor solutiona dosarul penal deschis lui Ghita pentru ca a prezentat acte false. Ministrul de Interne a adaugat ca politistii romani se vor deplasa in Serbia pentru a-l aduce pe Sebastian Ghita in tara dupa ce se vor finaliza procedurile de extradare.

Extradarea fostului deputat Sebastian Ghita ar putea dura o luna. Care este motivul acestei intarzieri

Extradarea fostului deputat Sebastian Ghita, identificat si retinut la Belgrad, ar putea dura pana la o luna, informeaza IGPR.

Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura o luna

Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, au declarat, vineri, surse judiciare, pentru News. ro . Ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat, la.

UPDATE: aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura o luna

Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, au declarat, vineri, surse judiciare, pentru News. ro . Ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat, la.

Analiza: Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna

Aducerea in tara a fugarului Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna, in conditiile in care Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, conform unor surse judiciare. Ministrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )