Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai batran om din lume: Plimbati-va mult, evitati pastele si zaharul!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai batran om din lume: Plimbati-va mult, evitati pastele si zaharul!

Un barbat bolivian nascut in 1890 ar putea fi desemnat cea mai varstnica persoana din lume a carei nastere a fost inregistrata oficial, informeaza presa internationala, conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

China ar putea deveni cel mai mare importator de petrol din lume

China ar putea sa devina, din octombrie, cel mai mare importator de petrol, depasind Statele Unite, ca urmare a unei combinatii intre cresterea cererii din China si sporirea productiei din SUA, informeaza AFP.

Locurile in care turistii se lauda cel mai mult ca au ajuns

Multor persoane le place ideea de a le arata tuturor unde sunt in aproape fiecare moment din zi, asa ca recurg la deja renumitele check-in-uri pe Facebook. Iata locurile in care cei care calatoresc dau cel mai frecventcheck-in.

FOTO: Cum arata, in interior si exterior, cel mai mare bombardier RUSESC din toate timpurile.

Bombardierul rusesc Myasischev 3MD a reprezentat o varianta imbunatatita si mult mai puternica a modelului M4, care a fost proiectat de catre membrii biroului de design Myasishchev la inceputul anilor 50. M4 este considerat cel mai mare bombardier strategic rusesc construit vreodata, conform revistei Pilot magazin. Citeste si FOTO: Agresivitate EXTREMA. Cum arata, in exterior si interior, elicopterul RUSESC Mi-24 Intre anii 1952 si 1956 au fost construite 35 de astfel de .

Fondatoarea brandului Zara a murit in vacanta: Rosalia Mera era cea mai bogata femeie de afaceri din lume

Fondatoarea companiei Zara, Rosalia Mera, a murit in urma unui atac cerebral suferit in vacanta, relateaza ABC. es. Designerul de 69 de ani era considerat cea mai bogata femeie de afaceri din lume, cu o avere de.

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

Un muzeu din Statele Unite gazduieste o colectie de arta inedita: cele mai urate picturi din lume. Desi majoritatea oamenilor este de acord ca locul acestor picturi era la cosul de gunoi, un amator de arta cu.

Cea mai veche publicatie din lume e doar o editie online astazi. Istoria marilor ziare ale lumii porneste din secolul XVIII

Pe 15 august 1888 se infiinta ziarul Adeverul. Cu momente agitate in istorie, cu interuperi si cu modernizari, ziarul a ajuns astazi la 125 de ani. Suntem printre cele mai vechi publicatii din lume inca active, desi istoria gazetelor europene si globale incepe putin inainte.

Poate viitoarea cea mai inalta cladire din lume sa arunce China in genunchi?

Explozia constructiilor imobiliare, in special in cazul celor mai inalte cladiri din lume, coincide cu ivirea crizelor economice, conform Indicelui Barclays Skyscraper , iar inaltimea acestor zgarie-nori reflecta, de asemenea, amploarea crizei. Daca.

HTC a reusit sa invinga Samsung: HTC One este cel mai bun smartphone

HTC poate ca nu are cel mai bun parcurs financiar de care se putea bucura, dar telefonul sau este primit bine. Cel mai nou premiu pe care l-au primit taiwanezii este de Cel mai bun smartphone al anului 2013-2014.

Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Dupa lansarea unui nou single, Roar, si pregatirea lansarii unui nou album, Prism, Katy Perry doreste sa revina in atentia fanilor sai si cu un nou parfum, intitulat Killer Queen. Artista a anuntat anul acesta in mai ca urmeaza sa lanseze un nou produs. Katy Perry a postat online si un trailer foarte sugestiv pentru .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )