Libnet.ro
UNICEF

08:00

Poate viitoarea cea mai inalta cladire din lume sa arunce China in genunchi?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Poate viitoarea cea mai inalta cladire din lume sa arunce China in genunchi?

Explozia constructiilor imobiliare, in special in cazul celor mai inalte cladiri din lume, coincide cu ivirea crizelor economice, conform Indicelui Barclays Skyscraper , iar inaltimea acestor zgarie-nori reflecta, de asemenea, amploarea crizei. Daca. continuă pe Wall-Street Ro

Acesta este cel mai BOGAT sat din lume. 2.000 de oameni locuiesc aici, iar averile lor sunt uriase

Atunci cand pronunti cuvantul sat te gandesti la o asezare modesta, cu gospodarii si locuitori care isi castiga existenta din munca campului. Asta pentru ca judecam din prisma satelor din Romania. in.

Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

VIDEO Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

SCANDALUL anului in cea mai puternica tara din UE. M-a intins pe masa si mi-a desfacut picioarele. Urmarea e incredibila

Scandal sexual urias in Germania, acolo unde un medic asistent a abuzat zeci de paciente care veneau in cabinetul sau. Sub pretextul unei recoltari de sange, Mark R. le injecta pacientelor un anestezic ce le.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc vineri, la Crema Beach din Mamaia. Andra a deschis gala cu un recital de exceptie pe scena din Mamaia si a primit premiul cea mai buna artista din Romania. Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!, a spus indragita artista. Loredana a facut un super show pe plaja din .

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE in luna iunie

Productia industriala a crescut cu 0,3% in zona euro si cu 0,4% in Uniunea Europeana, in luna iunie 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare crestere din randul statelor membre UE fiind inregistrata in Romania 9,6%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres. De asemenea, in luna iunie 2013 comparativ cu mai 2013, Romania a inregistrat a doua mare crestere a productiei industriale din UE 5,7%), fiind devansata doar de Irlanda 8,7%).

Eurostat: Romania, cea mai puternica CRESTERE a productiei industriale in UE.

Romania a avut in luna iunie cea mai puternica crestere din UE a productiei industriale fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce la nivel european indicatorul a urcat usor, continuand sa evolueze la niveluri de recesiune, transmite Mediafax. Astfel, productia industriala din UE a urcat in iunie cu 0,4% fata de aceeasi luna a anului trecut, cu o rata de crestere de 0,3% in zona euro, potrivit datelor prezentate marti de Eurostat. Cele mai puternice cresteri au fost inregistrate in .

Microsoft ataca iPad Mini, in cea mai noua campanie anti-Apple [VIDEO]

Nu este prima campanie anti-Apple si cu siguranta nici ultima, sunt curios insa cat de mult castiga Microsoft din astfel de reclame. E adevarat, acesta este trendul pietei, iar concurenta acerba din domeniul IT genereaza tot mai multe campanii agresive. Sunt totusi curios cat de benefice sunt astfel de metode pentru vanzarile de tablete ale unui gigant precum Microsoft. Cea mai recenta reclama din acest serial pune fata in fata un iPad mini si o tableta Acer Iconia W3. Aceasta [].

Business report: Cat se mai pot ieftini creditele in lei; Cine vinde cea mai ieftina benzina din Romania; Mutarea de 30 milioane de euro a lui Adrian Sarbu

Cum se pregatesc bancile sa dea creditele care nu se cauta. In doar cateva zile ar putea demara Programul Prima Casa, care va oferi credite exclusiv in leiPrivatizarea CFR Marfa: s-a ridicat o bariera, mai raman doua. Se finalizeaza procesul privatizarii CFR Marfa?.

SkyTower isi deschide portile pentru vizitatori.

SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania isi deschide portile pentru publicul larg timp de 2 luni. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11. 00, oricine doreste va avea sansa sa urce la etajul 34 al celei mai inalte cladiri din Bucuresti. Raiffeisen Property International a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu zone de relaxare si telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Ajunsi in SkyTower, vizitatorii isi vor putea face fotografii .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )