Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai bizar meci din istoria sporturilor de contact: Muhammad Ali vs. Antonio Inoki (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai bizar meci din istoria sporturilor de contact: Muhammad Ali vs. Antonio Inoki (VIDEO)

Muhammad Ali, cel mai mare luptator din istorie, a incetat din viata sambata, la varsta de 74 de ani. Este omul care a inventat show-ul in sport, show-ul in box, o persoana spumoasa. continuă pe B1

Cat de bine arata Marian Godina. Cel mai iubit politist din Romania, asa cum nu l-ai mai vazut (FOTO)

Toata lumea il stie imbracat in uniforma de politist, insa nimeni nu l-a vazut pana acum pa Marian Godina cat de bine arata la bustul gol. Cel mai iubit politist din.

Bilant tragic in Franta: Patru oameni au murit si 24 au fost raniti in inundatii. Sena a atins cel mai ridicat nivel din ultimele decenii (VIDEO)

Situatie disperata in Paris, unde apele Senei au depasit sase metri. Cel putin patru oameni si-au pierdut viata si 24 au fost raniti in inundatiile din Franta, informeaza B1 TV. Bilantul tragic.

Angajatorii din Statele Unite au creat 38.000 de noi locuri de munca in mai, cel mai slab rezultat din ultimii sase ani

Angajatorii din Statele Unite au creat in luna mai 38. 000 de noi locuri de munca, nivel cu mult sub estimarile analistilor si cel mai slab rezultat din ultimii sase ani, datele provocand ingrijorari in legatura cu cresterea economiei americane,.

Pretul intimitatii e enorm: cel mai sigur telefon din lume e si printre cele mai scumpe

O companie din Israel a creat un smartphone pentru cei dispusi sa investeasca sume serioase in securitate. Exista oameni care pun pret pe securitate si exisa unii care sunt dispusi sa investeasca mii de dolari in acest lucru. in cazul in care faceti parte din cea de-a doua categorie, o companie din Israel a creat [].

Minecraft e cel mai popular joc din istorie

Desi este aproape imposibil sa nu fi auzit de Minecraft in ultimii cinci sau chiar 10 ani, daca asociati o cifra popularitatii sale, s-ar putea sa va uimeasca. Printr-un comunicat publicat recent de Majong, dezvoltatorul din spatele Minecraft, aflam cat de mare este numarul celor care au investit bani in jocul aparent simplist, cu o [].

ALEGERI LOCALE 2016. Sectorul 1, cel mai consistent buget din Capitala

Din partea principalelor partide, primaria Sectorului 1 este vizata de deputatul Dan Tudorache PSD) si de deputatul Alexandru Nazare PNL), fost ministru al Transporturilor.

Coincidenta macabra: Un elicopter SMURD s-a prabusit la 10 ani de la cea mai mare tragedie din istoria serviciului de urgenta

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit, joi, in Republica Moldova. Patru oameni au murit, unul dintre ei decedand in timp ce incerca sa salveze o alta persoana. Detalii AICI) Elicopterul,.

Un barbat din Romania a devenit tata la varsta de 76 de ani. Cati ani are acum cel mai varstnic parinte (FOTO)

Andrei Magdo este cel mai varstnic tata din Romania. Barbatul a inceput o poveste de dragoste cu femeia care i-a daruit un copil dupa o poveste tragica din viata sa. Andrei Magdo, ajuns la.

Parisul sub ape. Fluviul Sena a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 34 de ani

Apele fluviului Sena au atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimii 34 de ani, 5,6 metri, si cresc in continuare, putand ajunge in cursul zilei la 6,2 metri, relateaza BFMTV.

Floyd Mayweather, specialist la pariuri. A facut bani frumosi pe un meci din NBA

Fostul pugilist Floyd Mayweather a pariat o suma considerabila pe un meci din playoff-ul NBA si a avut inspiratie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )