Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cat de bine arata Marian Godina. Cel mai iubit politist din Romania, asa cum nu l-ai mai vazut (FOTO)

B1 B1,
Cat de bine arata Marian Godina. Cel mai iubit politist din Romania, asa cum nu l-ai mai vazut (FOTO)

Toata lumea il stie imbracat in uniforma de politist, insa nimeni nu l-a vazut pana acum pa Marian Godina cat de bine arata la bustul gol. Cel mai iubit politist din. continuă pe B1

Merg la sala de vreo doua luni si nu se vede nimic. Oare ce nu fac bine? Raspunsul lui Marian Godina te va surprinde

Marian Godina a scris pe pagina de Facebook despre o intamplare amuzanta. -Salut, Marian. Pot sa te intreb ceva? -Deja m-ai intrebat, dar mai intreaba-ma :)) -Merg la.

De Ziua Copilului, politistul Marian Godina va fi prezent la Bookfest pentru a-si lasa o noua carte de copii

Miercuri, 1 iunie 2016, va avea loc lansarea celei de a doua cartii a lui Marian Godina, in misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare! . Evenimetul de lansare va consta intr-o conferinta de presa de la ora 16:00.

Cat costa cel mai scump bilet la meciurile Romaniei de la EURO

360 de lei! Atat costa cel mai scump bilet la meciul Franta - Romania, care va deschide Campionatul European, scrie Digi24. Este vorba de tichete VIP, in care este inclusa, printre altele, si.

FOTOGALERIE Un camp usor amenajat - Cum arata cel mai mare parc din Ploiesti, inaugurat acum doua zile

La Ploiesti s-a deschis sambata cel mai mare parc din oras, dar vestea buna a fost umbrita de numeroasele neajunsuri ale noului loc de relaxare. Acum, la doua zile de la inaugurare, orice urma de festivism a disparut, iar parcul arata extrem de nefinisat si nu este nici tipenie de om. De ce? In parc nu este umbra mai deloc, lacul artificial pare dintr-o exploatare miniera, nu exista nici macar un banal chiosc, iar accesul la parc este foarte complicat.

Cel mai puternic all-in-one vine de la Digital Storm cu noul Intel i7

Fanii superlativelor absolute se pot acum orienta catre cel mai sprinten all-in-one din lume datorita combinatiei create de Digital Storm cu cel mai nou procesor Intel Core i7 si cea mai rapida placa video. Timp de foarte multi ani, sistemele all-in-one au fost construite cu ecran generoase in jurul unor componente de laptop pentru a [].

Iulia Gorea Costin, cel mai bun primar al Municipiului Bucuresti

Liviu Petrina, Doru Braia, Valerian Stan considera ca Iulia Gorea Costin ar putea fi cel mai bun primar al Municipiului Bucuresti.

Ambasadorul Romaniei in Moldova, Marius Lazurca: Emotia e foarte puternica la Chisinau. SMURD e cel mai important vector de imagine pentru Romania, salveaza vieti

Accidentul din Republica Moldova, cu un elicopter SMURD prabusit si cei patru membri ai echipajului morti, a starnit o emotie vie peste Prut, a declarat pentru HotNews. ro ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca. SMURD este cel mai important vector de imagine al Romaniei in Moldova, a spus Lazurca.

Un barbat din Romania a devenit tata la varsta de 76 de ani. Cati ani are acum cel mai varstnic parinte (FOTO)

Andrei Magdo este cel mai varstnic tata din Romania. Barbatul a inceput o poveste de dragoste cu femeia care i-a daruit un copil dupa o poveste tragica din viata sa. Andrei Magdo, ajuns la.

Alerta la Paris. Sute de persoane, in pericol, dupa cel mai mare val de inundatii din ultimul secol

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare val de inundatii din ultimul secol. Franta se afla sub ape de mai multe zile, iar meteorologii avertizeaza ca situatia va deveni mai grava in urmatoarele.

La Baile Olanesti se deschide un nou centru de wellness, cel mai mare din regiune

Un nou centru de tratament si spa a fi deschis pe 3 iunie in Baile Olanesti din judetul Valcea, in urma unei investitii de 5,5 milioane de euro inceputa in 2014 si cofinantata prin programul Regio POR. Astfel, Tisa Spa Resort este cel mai mare centru.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )