Libnet.ro
UNICEF

09:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 IUNIE - 5 IULIE Sectorul bancar duce BET la un nou maxim al anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 IUNIE - 5 IULIE Sectorul bancar duce BET la un nou maxim al anului

Impulsionat in principal de cele doua actiuni bancare lichide din piata noastra de capital, BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Banca Transilvania TLV), reprezentante ale Bursei de Valori Bucuresti BVB) in MSCI Frontier Markets Index, indicele BET a urcat la 8. 967,08 puncte, intervalul 28 iunie - 5 iulie, cu putin sub maximul atins dupa criza globala din 2007 - 2008, de 9. 006,1 puncte, din aprilie 2018. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 IUNIE - 4 IULIE Raliu in trend descendent pentru Alro

Marcand un salt de 7,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 iunie - 4 iulie, actiunile Alro Slatina ocupa prima pozitie in topul celor mai rentabile titluri din indicele BET, care a urcat cu 1,88%, in perioada mentionata.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Wimbledon: Am energie, ma simt bine, proaspata, sanatoasa, cred ca joc cel mai bun sezon al meu pe iarba

Simona Halep a declarat, marti, ca se simte bine si are energie si considera ca face cel mai bun sezon al sau pe iarba, dupa ce a reusit calificarea in semifinale la Wimbledon.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

Halep si-a egalat cel mai bun rezultat la Wimbledon: Simona a trecut spectaculos de chinezoaica Zhang

Simona Halep 7 WTA) e in semifinalele Wimbledon 2019, acolo unde nu mai ajunsese de cinci ani. La ce joaca, romanca poate privi cu optimism spre viitor.

HOROSCOP 7 iulie. Berbecii primesc tot ce e mai bun, Gemenii au nevoie de calauzire

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, DUMINICA 7 IULIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. HOROSCOP Dragostea este cel mai.

CFR anunta suplimentarea trenurilor catre litoral, in perioada 6-8 iulie

CFR Calatori a transmis ca pentru adaptarea capacitatii de transport la cererea crescuta a publicului calator, in perioada 6 - 8 iulie a. c, va circula suplimentar un tren interregio pe ruta Bucuresti.

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix, cu mai mult de 40 de miliane de vizionari in primele patru zile, dintre care 18 milioane l-ausi.

Contraste majore la Bac: Record de medii de 10 versus cel mai slab procent de promovati din ultimii ani

Vestea buna: 177 de absolventi de liceu au obtinut anul acesta media maxima la Bacalaureat. Topul este deschis de Colegiile Sava si Vianu din Bucuresti si Silvania din Zalau. Este cel mai mare numar de medii de.

VIDEO Un barbat a escaladat cu mainile goale cel mai inalt zgarie nori din Londra

Un barbat a escaladat luni, cu mainile goale, cel mai inalt zgarie nori din Marea Britanie, au anuntat politia si societatea care exploateaza cladirea, scrie AFP.

Cel mai excentric milionar, show la Neversea. Petrecaretii au vibrat pe muzica lui Gianluca Vacchi - VIDEO

Cel mai in voga festival de muzica electronica de la malul marii s-a incheiat. Peste 200 de mii de oameni au dansat la Neversea in cele patru nopti de distractie. Atmosfera incendiara a fost intretinuta de ar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )