Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai bun violonist sub 28 de ani din lume ESTE ROMAN, dar Romania nu a auzit de el

Antena3 Antena3,
Cel mai bun violonist sub 28 de ani din lume ESTE ROMAN, dar Romania nu a auzit de el

Talentul nu e suficient pentru a fi celebru in Romania. O demonstreaza povestea unui violonist roman. Razvan Stoica a primit cea mai importanta distinctie din bransa: premiul New Talent, acordat celui mai bun. continuă pe Antena3

Radu Timis schiteaza cel mai bun an al Cris-Tim: ce investitii pune pe masa in 2014

Lui Radu Timis i-au fost necesari 20 ani pentru a se intalni cu cel mai bun an din istoria companiei fondate alaturi de sotia sa, Cristina. Cel putin asta afirma despre 2014, cand o serie de proiecte in zone adiacente afacerii de baza vor.

WTA: Simona Halep, locul 14 - Cel mai bun din cariera

Dupa ce a castigat turneul de la Moscova, Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cel mai bun din cariera, informeaza wtatennis. com. Cu 3085 de puncte acumulate, Halep se afla in fata unor jucatoare precum Sabine Lisicki, Ana Ivanovic, Maria Kirilenko sau Samantha Stosur.

Romanii se fac AUZITI si cunoscuti! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, la Varsovia

Cineastii romani par de neinfrant la festivalurile de film! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor cu filmul Cainele japonez in sectiunea destinata cineastilor aflati la primul.

Radu Timis schiteaza cel mai bun an al Cris-Tim: ce investitii pune pe masa in 2014

Lui Radu Timis i-au fost necesari 20 ani pentru a se intalni cu cel mai bun an din istoria companiei fondate alaturi de sotia sa, Cristina. Cel putin asta afirma despre 2014, cand o serie de proiecte in zone adiacente afacerii de baza vor prinde contur.

S-a VOTAT, iar rezultatul i-a surprins pe multi. Care este cel mai BUN oras din lume

Conde Nast Traveler a publicat castigatorii celei de-a 26 a editii a Readers Choice Awards. in 2013 printre cele mai bune destinatii din lume se numara orase care i-au luat prin surprindere pe expertii care.

Cel mai bun moment pentru...

Metabolismul sufera modificari pe parcursul zilei, la fel si ritmul cardiac. De aceea, medicamentele pentru anumite afectiuni ar trebui luate seara, in timp ce vizitele la dentist ar trebui programate dupa pranz.

Nokia lanseaza prima tableta si poate fi cel mai bun gadget mobil cu Windows RT

Nokia a prezentat prima sa tableta din istorie la evenimentul Nokia World de la Abu Dhabi. Nokia Lumia 2520 este o tableta cu Windows RT 8. 1, creata dupa designul telefoanelor companiei din ultima vreme.

Antrenorul regretat de Porumboiu: A fost, de departe, cel mai bun

Desi sustine ca nu mai nicio treaba cu FC Vaslui, Adrian Porumboiu nu ezita sa vorbeasca despre echipa de cate ori se iveste vreo ocazie.

Moneda SUA - la cel mai redus curs din 2011

Dolarul s-a depreciat ieri, pe piata americana, ajungand la cel mai redus curs din ultimii doi ani fata de euro, dupa ce administratia SUA a anuntat un avans sub asteptari al numarului angajarilor in septembrie, ceea ce a alimentat speculatiile potrivit carora Federal Reserve banca centrala) va amana reducerea programului de stimulente economice.

VIDEO Un fotbalist roman care a marcat un gol fabulos se cere la nationala: Sunt mai bun ca Mutu

Are 36 de ani, dar nu a renuntat la gandul de a evolua pentru echipa nationala. Mai ales ca n-a avut ocazia de a juca la un turneu final.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )