Libnet.ro
UNICEF

18:45

WTA: Simona Halep, locul 14 - Cel mai bun din cariera

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep, locul 14 - Cel mai bun din cariera

Dupa ce a castigat turneul de la Moscova, Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cel mai bun din cariera, informeaza wtatennis. com. Cu 3085 de puncte acumulate, Halep se afla in fata unor jucatoare precum Sabine Lisicki, Ana Ivanovic, Maria Kirilenko sau Samantha Stosur. continuă pe Hotnews

Romanii se fac AUZITI si cunoscuti! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, la Varsovia

Cineastii romani par de neinfrant la festivalurile de film! Tudor Cristian Jurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor cu filmul Cainele japonez in sectiunea destinata cineastilor aflati la primul.

Povestea femeii care traieste singura in suburbii: cel mai bun film la Comedy Cluj

Filmul Paulette, o productie Franta, 2012, in regia lui Jerome Enrico a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International de Film Comedy Cluj,.

Premiu de excelenta pentru STP Alba Iulia: cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa

Societatea de Transport Public STP) S. Alba Iulia a castigat premiul de excelenta oferit de IRU Uniunea Internationala a Transportului Rutier) pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa. Premiul a fost acordat pentru investitii importante intr-o flota de vehicule confortabile si ecologice pentru persoanele cu dizabilitati, sistemul integrat de ticketing, gradul de satisfactie al clientilor.

Business report: In Romania se afla cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa. Vezi cine e!; Record negativ: Romania, tara primei rafinarii din lume, mai are doar jumatate din capacitate; Mugur Isarescu anunta o noua revolutie in industrie

Sclavia moderna, mai raspandita decat v-ati putea imagina. Trei tari cumuleaza trei sferturi din cei 30 de milioane de sclavi ai lumii, potrivit primului indice al sclaviei globale. Moody's: Ratingul Romaniei, limitat de cresterea redusa a PIB si vulnerabilitatea la socuri externe. Moody's atribuie Romaniei ratingul Baa3, cel mai redus nivel din categoria investment grade.

Simona Halep a castigat Turneul Premier de la Moscova

Simona Halep, locul 18 WTA, a castigat, duminica, turneul Premier de la Moscova dupa ce a trecut in finala de sportiva australiana Samantha Stosur, locul 19 mondial si cap de serie numarul 7, reusind astfel.

Simona Halep a CASTIGAT turneul Premier de la Moscova

Jucatoarea Simona Halep, locul 18 WTA, a castigat turneul Premier de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, dupa ce a trecut in finala de sportiva australiana Samantha Stosur, locul 19.

Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de la Moscova

Romanca Simona Halep a reusit cea mai buna clasare din cariera sa, locul 14 in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, asta dupa ce a cucerit al cincilea turneu din acest an. Halep a c.

Simona Halep a castigat turneul de la Moscova

Jucatoarea Simona Halep, locul 18 WTA, a castigat turneul Premier de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, dupa ce a trecut in finala de sportiva australiana Samantha Stosur, locul 19 mondial si cap de serie numarul 7,.

Simona Halep invingatoare la Moscova in turneul Premier. ...

Jucatoarea Simona Halep, locul 18 WTA, a caotigat turneul Premier de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, dupa ce a trecut in finala de sportiva australiana Samantha Stosur, locul 19 mondial oi cap de serie numarul 7, reuoind astfel un al cincilea titlu in acest an, anunta Mediafax. Halep a trecut de Stosur, scor 7-6 7/1), 6-2, dupa o ora oi 41 de minute de joc. Pentru caotigarea .

Simona Halep s-a calificat in FINALA turneului Premier de la Moscova

Jucatoarea Simona Halep, locul 18 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, invingand-o in semifinale pe sportiva rusa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )