Libnet.ro
UNICEF

13:15

CEL MAI EXCENTRIC MILIONAR al planetei se distreaza in ROMANIA! (VIDEO)

B1 B1,
CEL MAI EXCENTRIC MILIONAR al planetei se distreaza in ROMANIA! (VIDEO)

Este unul dintre milionarii planetei si isi permite luxul de a fi excentric. Nu se lauda insa cu masinile si casele sale scumpe, ci cu un corp senzational la aproape 50 de ani, dar si cu miscari. continuă pe B1

Final in divortul de Fabrica de Pensule: apare cel mai spectaculos centru de arta din Romania. De la Ghenie la Puiu

Artistii care au parasit Fabrica de Pensule - spatiu cultural clujean cunoscut in presa internationala mai ales datorita unuia dintre fondatori Adrian Ghenie, vor inaugura, pe 8 iunie, cel mai nou si spectaculos centru de arta din Romania. Cu aceasta ocazie va fi vernisata prima expozitie a regizorului Cristi Puiu - Sieranevada.

E de nerecunoscut: cum arata acum Alexi Lalas, cel mai excentric jucator din lotul americanilor la World Cup 1994

Fundasul roscovan, cu barba lunga si plete, a fost o prezenta exotica la Cupa Mondiala din 1994 si microbistii din intreaga lume isi aduc aminte de el si acum.

VIDEO Zeci de cercetatori se intorc in tara pentru a lucra la un proiect unic in lume, desfasurat in cel mai sigur loc din Romania

Zeci de cercetatori romani, unii plecati din tara de mai bine de 15 ani, se intorc sa lucreze acasa la cel mai mare laser din lume, cel de la Magurele.

Cel mai mare exercitiu NATO din 2017: Peste 4000 de militari din 9 tari vin sa LUPTE la Brasov! (FOTO, VIDEO)

Peste patru mii de militari din noua state, avand aproximativ cinci sute de mijloace tehnice, participa in aceasta perioada, la Cincu, judetul Brasov, la cel mai mare exercitiu NATO din 2017 - Noble Ju.

Cel mai mare avion din lume a aparut pentru prima data in fata publicului. Cum arata acesta - VIDEO

Cel mai mare avion din lume a fost expus pentru prima data in fata publicului. Avionul va fi folosit in viitor pentru a lansa rachete in spatiu. Potrivit stirileprotv. ro, lungimea.

Flota militara a Statelor Unite are cel mai modern si mai scump portavion nuclear din lume - VIDEO

Flota SUA a incorporat vineri portavionul nuclear USS Gerald R. Ford, cel mai modern si mai scump din intreaga sa flota, care poate transporta un echipaj de 4. 500 de oameni si care poate primi la bord 70.

Romania, tara cu cel mai mare procent din UE de mame cu varsta intre 10 si 17 ani

Romania este tara cu cel mai mare numar de nasteri cu mame ce au varsta intre 10 si 17 ani, potrivit datele Eurostat, citate de Hot News. Potrivit Eurostat din 9,282 de nasteri, echivalentul a.

Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 17 ani din UE. Rata mamelor adolescente, mai mare decat in tari precum Burundi sau Botswana

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 si 17 ani 9,282 de nasteri, adica 4,7% din totalul nasterilor din 2015, din care 676 erau minore intre 10 si 14 ani), arata datele Eurostat, citate Salvati Copii Romania.

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum

Simona Halep a dezvaluit cel mai ascuns secret al sau de pana acum. Jucatoarea de tenis a recunoscut ca are un talisman care ii aduce noroc. Este vorba de o banala bratara rosie. A patra.

Cel mai puternic laser cu raze X a creat o gaura neagra de dimensiuni moleculare

Cel mai puternic laser cu raze X a creat o gaura neagra de dimensiuni moleculare, iar asta le permite cercetatorilor sa analizeze indeaproape comportamentul ei. Gaura neagra pe care specialistii au reusit sa o creeze nu este o versiune in miniatura a obiectului celest care devoreaza orice ii iese in cale. Ci mai degraba cand [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )