Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare brad plutitor din lume a fost inaugurat la Rio

Antena3 Antena3,
Cel mai mare brad plutitor din lume a fost inaugurat la Rio

Sarbatorile Craciunului au inceput sambata seara la Rio de Janeiro cu aprinderea, traditionala de acum, a luminilor din cel mai mare brad plutitor din lume, inalt de 85 de metri, transmite duminica AFP,. continuă pe Antena3

Maraton pentru Kassandra: Daniel Osmanovici a realizat CEL MAI LUNG buletin meteo din lume

Daniel Osmanovici a reusit! Timp de 37 de ore si 10 minute a stat in emisie si a prezentat cel mai lung buletin meteo. Nu a fost deloc usor, insa colegul nostru de la Observator si-a depasit limitele, de.

Batalie in Maramures pe cel mai inalt brad din Romania. Cavnicul vine cu un brad de 33,5 m

O competitie cel putin ciudata ia nastere in aceste zile in Maramures. Si anume care oras din judet are cel mai mare brad de Craciun din Romania. Daca pana acum Baia Mare se lauda cu un brad de 33 m, iata ca acum Baia Mare va pierde acest statut in favoarea orasului Cavnic, unde va fi amplasat un brad de 33,5 m.

De 1 decembrie, cel mai mare producator de mezeluri din Romania vrea in Cartea Recordurilor. Aldis pregateste un carnat de 60 de kilometri si 45 de tone

De Ziua Nationala a Romaniei, cel mai mare producator de mezeluri din tara vrea sa intre in Cartea Recordurilor preparand un carnat cum nu s-a mai vazut: lung de 60 kilometri si cu o greutate de 45 de tone.

Carlos Slim devine cel mai mare actionar al firmei spaniole de constructii FCC

Grupul spaniol de constructii FCC, cu mari datorii, a ajuns la un acord de refinantare cu Carlos Slim, la cateva zile dupa ce a esuat in incercarea de a incheia o astfel de intelegere cu investitorul George Soros, miliardarul mexican devenind cel mai.

VIDEO Cernobil dupa 30 de ani: Cum se vede din drona orasul parasit in urma celui mai mare dezastru nuclear

Cernobil a ramas in istoria Ucrainei si a lumii drept locul in care s-a intamplat cel mai mare dezastru nuclear din lume. Au trecut aproape 30 de ani de atunci si exista un videoclip impresionant cu regiunea.

Steagul format din cel mai mare numar de oameni, la Baia Mare. De Ziua Romaniei

Baia Mare vrea sa intre in istorie cu cel mai mare steag format vreodata din cel mai mare numar de oameni. Baimarenii care vor sa scrie istorie sunt asteptati de Ziua Nationala a Romaniei pe stadionul Viorel Mateianu din municipiu pentru a participa la acest eveniment unic.

Steagul format din cel mai mare numar de oameni, intr-un oras din Romania. De Ziua Nationala

Baia Mare vrea sa intre in istorie cu cel mai mare steag format vreodata din cel mai mare numar de oameni. Baimarenii care vor sa scrie istorie sunt asteptati de Ziua Nationala a Romaniei pe stadionul Viorel Mateianu din municipiu pentru a participa la acest eveniment unic.

Income Magazine. Un roman, cel mai profitabil si tranzactionat artist din lume

Pictorul roman Adrian Ghenie este cel mai apreciat si cel mai tranzactionat artist din lume in 2014. Tanarul a reusit sa atinga aceasta performanta dupa ce mai multi colectionari si galerii i-au pus.

Calatorie aventuroasa in Australia, cel mai secetos continent inconjurat de cea mai colorata viata marina

Daca vrei sa simti ca te rupi de planeta, dar fara pleci de pe Pamant, inseamna ca esti intr-o vacanta aventuroasa in Australia si Noua Zeelanda. De ce sa mergem in cel mai secetos continent din lume, inconjurat de cea mai colorata viata marina, ne.

Cum s-a vazut primul val Black Friday din acest an prin ochii FAN Courier, cel mai mare operator de curierat din Romania

Editia din acest an a Black Friday a fost cu siguranta cea mai ampla de pana acum, numarul comenzilor si stocurile vandute de retaileri si livrate de catre firmele de curierat fiind in crestere cu 30, chiar 40%, conform informatiilor FAN Courier, cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )