Libnet.ro
UNICEF

00:07

Income Magazine. Un roman, cel mai profitabil si tranzactionat artist din lume

Antena3 Antena3,
Income Magazine. Un roman, cel mai profitabil si tranzactionat artist din lume

Pictorul roman Adrian Ghenie este cel mai apreciat si cel mai tranzactionat artist din lume in 2014. Tanarul a reusit sa atinga aceasta performanta dupa ce mai multi colectionari si galerii i-au pus. continuă pe Antena3

Ministrul Bugetului, la Income Magazine: Cresterea bugetului Apararii va fi discutata saptamana viitoare cu FMI

Ministrul Bugetului, Darius Valcov, a vorbit in cadrul emisiunii Income Magazine despre vizita delegatiei FMI care va avea loc saptamana viitoare. intrebat ce sanse are Romania sa scape de tinta de.

Cotatia petrolului a scazut peste 7 dolari pe bursa din New York, la cel mai redus nivel din 2010

Cotatia petrolului a scazut, vineri, cu peste 7 dolari, in raport cu miercuri seara, acesta fiind cel mai redus nivel din 2010, dupa ce Oraganizatia tarilor exportatoare de petrol a decis sa isi mentina.

Calatorie aventuroasa in Australia, cel mai secetos continent inconjurat de cea mai colorata viata marina

Daca vrei sa simti ca te rupi de planeta, dar fara pleci de pe Pamant, inseamna ca esti intr-o vacanta aventuroasa in Australia si Noua Zeelanda. De ce sa mergem in cel mai secetos continent din lume, inconjurat de cea mai colorata viata marina, ne.

Carlos Slim devine cel mai mare actionar al firmei spaniole de constructii FCC

Grupul spaniol de constructii FCC, cu mari datorii, a ajuns la un acord de refinantare cu Carlos Slim, la cateva zile dupa ce a esuat in incercarea de a incheia o astfel de intelegere cu investitorul George Soros, miliardarul mexican devenind cel mai.

Dovada ca fotbalul este cel mai important lucru pentru brazilieni: Un cotidian a avut in finala Cupei o coperta plina de cuvintele Bla bla bla (FOTO)

Brazilienii demonstreaza inca o data ca fotbalul este cel mai important lucru pentru ei. in ziua in care s-a disputat Cupa Braziliei, intre Atletico Mineiro si Cruzeiro, unul dintre cele mai respectate ziare.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime.

Ultimele detalii despre Batman Arkham Knight apar in cel mai recent trailer [VIDEO]

Desi a inregistrat numeroase amanari, Batman Arkham Knight a beneficiat zilele trecute de un nou trailer menit sa sporeasca interesul pentru noul joc. Batman Arkham Knight este cel mai recent joc si, foarte probabil, ultimul dintr-o serie foarte apreciata de fani. Acesta este dezvoltat de studiourile Rocksteady si ar fi trebut sa ajunga la jucatori inainte de finele acestui an, doar pentru ca, de curand, sa fie amanat pana in 2015. Desi data de lansare nu este foarte apropiata, macar [].

Cel mai cautat apartament din Bucuresti: 3 camere in cartierul Tineretului

Cel mai cautat apartament al Capitalei se afla in zona Tineretului, are trei camere, o suprafata utila de peste 70 de metri patrati si este situat la etaje intermediare, conform unei analize HomeFinders. ro bazata pe criteriile cumparatorilor. Afla ce.

Cel mai BOGAT om din Arabia Saudita a facut o investitie URIASA in Romania. Averea se ridica la 22 de MILIARDE de dolari

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul .

(P)Sodexo este singura companie din Romania care obtine certificarea internationala 'Cel mai Bun Angajator/ Best Employer' oferita de Aon Hewitt

Programul global Cel mai bun angajator/ Best Employer masoara, recunoaste si certifica excelenta angajatorilor Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, a beneficiilor extrasalariale si lider mondial in Servicii pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )