Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel mai mare proiect al muzeelor romanesti din ultimii 25 de ani: expozitia Aurul si argintul antic Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare proiect al muzeelor romanesti din ultimii 25 de ani: expozitia Aurul si argintul antic Romaniei

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei de la Cluj contribuie cu 61 de piese la expozitia Aurul si argintul antic al Romaniei, un proiect muzeografic de amploare din ultimii 25 de ani, initiat de Muzeul National de Istorie a Romaniei. Clujenii pot admira, intre 4 februarie si 22 martie, la Muzeul de Arta, cele mai importante opere ale orfevrariei preistorice si protoistorice sau de epoca clasica din colectiile a 31 de muzee din tara. continuă pe Adevărul

Petrolistii din SUA au declansat cel mai amplu conflict de munca din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declansat o greva la noua unitati de productie, acesta fiind cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, relateaza Mediafax.

Tariceanu: PNL e cel mai mare traseist politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a criticat PNL, despre care a spus ca este cel mai mare si mai proaspat traseist politic, intr-un interviu acordat EVZ.

Electrolux - cele mai slabe vanzari in Romania din ultimii 13 ani

Vanzarile Electrolux in Romania au scazut anul trecut cu 5,7%, la 299 milioane de coroane suedeze 32,2 milioane euro), reprezentand cel mai slab an al grupului suedez pe piata romaneasca incepand din 2001, potrivit informatiilor prezentate pe site-ul grupului, citate de Mediafax.

NUMAI DE BINE. Frigul, cel mai mare dusman al copiilor

Iarna este anotimpul preferat al copiilor. Nu e niciun secret pentru nimeni. Nu intelegem insa ca este si sezonul in care sunt cei mai vulnerabili. Fie ca le curge nasul, ca stranuta sau au febra, .

Lovitura pentru cel mai mare lant de restaurante fast-food. A fost un AN NEGRU. Ce se intampla cu vanzarile

Numarul unu mondial in fast-food, McDonalds, a anuntat miercuri plecarea neasteptata a presedintelui-director general Don Thompson, dupa un 2014 negru, marcat de o scadere a vanzarilor, relateaza AFP. Don.

Tumult pe piata joburilor. Cel mai mare retailer online din Romania angajeaza la Iasi 40 de programatori dintr-un foc

Cel mai important retailer online din Romania a deschis la Iasi, in noiembrie 2015, un centru de programare si a anuntat ca angajeaza, incepand cu 5 februarie 2015, 40 de programatori.

Export de energie record, in 2014. Transelectrica: Cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Pretul mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, a impulsionat exportul de energie de anul trecut realizat de Romania, echivalentul a 15% din productie, cel mai mare nivel din ultimii zece ani, arata Transelectrica.

Romania a exportat anul trecut 15% din energia produsa, cea mai mare cantitate din ultimul deceniu. Unde a ajuns curentul romanesc

Volumul de energie exportata anul trecut de Romania, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Cel mai NEGRU scenariu se desfasoara in fata lui Putin. Rusia se PRABUSESTE: Este pentru prima oara in ultimul deceniu cand se intampla

Rubla a inregistrat luni cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, iar actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza violentelor din.

Finantele vor sa imprumute 5 miliarde de lei in februarie, cea mai mare suma lunara din ultimii patru ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute in luna februarie prin vanzarea de titluri de stat 5 miliarde de lei, cea mai mare valoare a emisiunilor brute incepand din februarie 2011 si in urcare de la 3,6 miliarde de lei in prima luna a acestui an, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )