Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tariceanu: PNL e cel mai mare traseist politic

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: PNL e cel mai mare traseist politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a criticat PNL, despre care a spus ca este cel mai mare si mai proaspat traseist politic, intr-un interviu acordat EVZ. continuă pe România Liberă

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala a inceput sa se topeasca extrem de repede

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala, a carui disparitie ar putea sa genereze o crestere de sase metri a nivelului marilor, a inceput sa se topeasca intr-un ritm accelerat, din cauza cresterii.

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Apple a avut trimestrul trecut cel mai mare profit inregistrat vreodata de o companie: 18 miliarde dolari

Apple a anuntat un profit net de 18 miliarde dolari in trimestrul trecut, fiind cel mai mare profit trimestrial anuntat vreodata de o companie. Rezultatul excelent i se datoreaza iPhone-ului care si-a gasit peste 74 milioane de clienti in trei luni. Tim Cook a descris rezultatele ca fiind uluitoare, adaugand ca ar fi putut fi si mai bune daca nu ar fi fost problemele cu volatilitatea unor monede nationale.

Apple, cel mai mare profit trimestrial din istorie: 18 miliarde dolari

Gigantul american Apple a raportat cel mai mare profit trimestrial inregistrat vreodata de o companie listata la bursa, 18 miliarde de dolari, datorita accelerarii vanzarilor de iPhone-uri, informeaza BBC.

Apple face istorie: cel mai mare profit trimestrial generat de o companie listata

Apple a generat in primul trimestru fiscal al companiei, incheiat pe 27 decembrie 2014, un profit net de 18,02 miliarde de dolari, generand de asemenea o crestere a vanzarilor cu 70% in China. Acesta este cel mai mare profit din istoria companiei.

Cel mai mare scandal sexual din istoria Bisericii Catolice a Spaniei: Zece preoti si doi laici sunt anchetati intr-un dosar de pedofilie

Zece preoti si doi laici sunt anchetati in Spania pentru implicarea lor intr-un dosar de pedofilie de care Papa s-a declarat ingrijorat dupa ce a fost alertat de o victima, scrie AFP, care noteaza ca este cel mai grav scandal de aceasta natura care afecteaza biserica catolica spaniola.

CCIA Arad organizeaza misiunea economica la cel mai mare Targ de Vanatoare si Pescuit - FeHoVa din Budapesta

Camera de Comert, Industrie si Agricultura CCIA) a judetului Arad organizeaza, in data de 12 februarie 2015, misiunea economica la cel mai mare Targ de Vanatoare si Pescuit - FeHoVa din Budapesta Ungaria).

Lovitura pentru cel mai mare lant de restaurante fast-food. A fost un AN NEGRU. Ce se intampla cu vanzarile

Numarul unu mondial in fast-food, McDonalds, a anuntat miercuri plecarea neasteptata a presedintelui-director general Don Thompson, dupa un 2014 negru, marcat de o scadere a vanzarilor, relateaza AFP. Don.

Tumult pe piata joburilor. Cel mai mare retailer online din Romania angajeaza la Iasi 40 de programatori dintr-un foc

Cel mai important retailer online din Romania a deschis la Iasi, in noiembrie 2015, un centru de programare si a anuntat ca angajeaza, incepand cu 5 februarie 2015, 40 de programatori.

Romania a exportat anul trecut 15% din energia produsa, cea mai mare cantitate din ultimul deceniu. Unde a ajuns curentul romanesc

Volumul de energie exportata anul trecut de Romania, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )