Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat in Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului

Antena3 Antena3,
Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat in Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat astazi in curtea Inspectoratului de Politie din Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei Drapelului. La festivitatea de arborare au participat si. continuă pe Antena3

Continental va fi cel mai mare angajator din industria auto romaneasca pana in 2020, depasind Grupul Renault

Grupul Continental are in prezent 15. 000 de angajati in Romania si pentru acest an tinta este sa creasca echipa cu inca o mie de persoane. Acestora li se vor alatura inca doua mii de oameni in urmatorii doi ani, ceea ce inseamna ca firma germana va ajunge la o forta de munca de 18. 000 angajati in Romania si va depasi Grupul Renault, care numara aproximativ acelasi numar de angajati, dar la care tendinta este de a scadea numarul efectivelor, prin robotizarea uzinei din Mioveni, pensionari si plecari voluntare.

Premierul interimar Gabriel Oprea participa la Ziua Drapelului, sarbatorita in Harghita

Premierul interimar Gabriel Oprea participa, vineri, la Ziua Drapelului, marcata la Miercurea Ciuc, unde este arborat cel mai mare steag din judetul Harghita. La ceremonie participa si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa. Sute de militari defileaza de Ziua Drapelului, care se desfasoara in fata Inspectoratului Judetean de Politie.

Actiunile Carpatica, cea mai mare apreciere din BET-XT

Titlurile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,26%, in perioada 16-23 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui extins al BVB, BET-XT.

Alina Gorghiu: PNL se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Cu un PNL mai puternic, Romaniei ii va fi mai bine

In cadrul unei intalniri cu liberalii vranceni, co-presedintele PNL Alin Gorghiu le-a spus acestora ca PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Azi la Focsani,.

Grecia: Valoarea depozitelor bancare a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani

Valoarea depozitelor din Grecia a ajuns la cel mai scazut nivel din mai 2004 din cauza temerilor privind situatia financiara a tarii, in ciuda faptului ca iesirile din depozitele bancilor elene s-au mai.

Cel mai nou cuplu din showbiz? Cu ce super vedeta se iubeste fostul sot al lui Gwyneth Paltrow

Dupa despartirea de Gwyneth Paltrow, cu care a ramas in relatii de prietenie, liderul trupei Coldplay, Chris Martin, sare din floare in floare. Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Jennifer Lawrence, s-ar parea ca, mai nou, artistul se iubeste cu o alta super vedeta, una dintre cele mai dorite femei din lume.

Compania olandeza Ahold cumpara Delhaize, proprietarul retelei Mega Image, in cea mai mare tranzactie din retail din ultimii 10 ani

Compania olandeza Royal Ahold a preluat Delhaize Group, proprietarul retelei Mega Image. Olandezii vor prelua lantul de 423 de magazine contra unei sume estimate la circa 9,31 de miliarde de euro si este cea mai mare.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Incendiu la Hotel Gorj. Pompierii simuleaza o actiunea de stingerea a unui incendiu izbucnit la cel mai mare hotel din Gorj

Pompierii gorjeni vor participa, astazi, de la ora 9,00, la stingerea unui incendiu izbucnit la Hotelul Gorj, din centrul municipiului Targu Jiu. Exercitiul este organizat de ISU Gorj.

Faze Tari: I-a facut sex oral iubitei sale, in autobuz! Imaginile au ajuns pe retelele de socializare; Cel mai urat barbat din Uganda a devenit tata pentru a 8-a oara. Cum arata sotia acestuia; Ce tare! De acum vom vedea prin TIR cand sa depasim

Sex gratis la bordel! Unde poti sa profiti de aceasta super oferta. Clientii unui bordel din orasul austriac Salzburg pot sa faca sex gratis pe tot parcursul verii. La 40 de ani, sanii ei nu se opreau din crescut. Cum arata aceasta femeie dupa ce trecut printr-o reductie mamara record. Unul din cei mai renumiti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )