Libnet.ro
UNICEF

14:15

Premierul interimar Gabriel Oprea participa la Ziua Drapelului, sarbatorita in Harghita

Adevărul Adevărul,
Premierul interimar Gabriel Oprea participa la Ziua Drapelului, sarbatorita in Harghita

Premierul interimar Gabriel Oprea participa, vineri, la Ziua Drapelului, marcata la Miercurea Ciuc, unde este arborat cel mai mare steag din judetul Harghita. La ceremonie participa si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa. Sute de militari defileaza de Ziua Drapelului, care se desfasoara in fata Inspectoratului Judetean de Politie. continuă pe Adevărul

Premierul interimar Gabriel Oprea afirma ca va conduce Guvernul ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Premierul interimar Gabriel Oprea, in Parlament: Guvernul sustine adoptarea strategiei nationale de aparare

Premierul interimar Gabriel Oprea a avut prima iesire publica in Plenul Parlamentului. Oprea a venit in fata parlamentarilor sa sustina Strategia nationala de aparare prezentata ieri de presedintele Klaus.

Premierul interimar Gabriel Oprea vine in aceasta seara, de la 21.30, la Sinteza Zilei

Gabriel Oprea este invitatul special al lui Mihai Gadea in aceasta seara, de la ora 21. 30, la Sinteza Zilei. Premierul interimar va aborda cele mai importante subiecte ale ultimei perioade, inclusiv nominalizarea.

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministru interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Rovana Plumb: Tin legatura cu Victor Ponta in ceea ce priveste principalele proiecte, dar avem incredere si in primul-ministrul interimar, Gabriel Oprea

Ministrul Muncii, rovana Plumb, a declarat ca membrii guvernului vor colabora foarte bine cu Gabriel Oprea, premierul interimar, informeaza Agerpres. Avem toata increderea si lucram aproape de primul-ministru.

Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Victor Ponta nu mai este, oficial, premierul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Gabriel Oprea, dupa ce seful statului a discutat cu vicepremierul la Palatul Cotroceni mai bine de.

Ziua Drapelului National al Romaniei

ACTUALIZARE Oprea si Dusa au participat la inaltarea celui mai mare steag romanesc din Harghita Premierul interimar Gabriel Oprea si ministrul Apararii, Mircea Dusa, au participat vineri la Miercurea Ciuc la inaltarea celui mai mare steag romanesc din judetul Harghita.

Gabriel Oprea, la Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului: Prin cinstirea simbolurilor, mentinem vie energia noastra ca neam (VIDEO)

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a fost prezent vineri la Miercurea Ciuc, la ceremoniile organizate de Ziua Drapelului. Cu aceasta ocazie, Oprea a precizat ca, prin cinstirea simbolurilor nationale, este.

Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

Premierul interimar Gabriel Oprea a transmis joi un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca fiecare roman trebuie sa dovedeasca atasament fata de valorile nationale, mai ales cand provocarile externe.

Gabriel Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene. Oprea a precizat ca a purtat discutii cu alti lideri europeni pe tema intrarii R.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )