Libnet.ro
UNICEF

09:45

CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victoriei au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

B1 B1,
CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victoriei au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

Multimea din Piata Victoriei, unde sunt zeci de mii de oameni care protesteaza pentru a treisprezecea zi la rand, a format un tricolor uman, la ora 21. Oamenii si-au aprins lanterne sau. continuă pe B1

CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victorii au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

Multimea din Piata Victoriei, unde sunt zeci de mii de oameni care protesteaza pentru a treisprezecea zi la rand, a format un tricolor uman, la ora 21. Oamenii si-au aprins lanterne sau.

Un nou protest, anuntat duminica in Piata Victoriei: Manifestantii vor sa creeze, la ora 21:00, cel mai mare tricolor uman

Un nou protest de amploare este anuntat duminica seara in Piata Victoriei. Pentru protestul de astazi, manifestantii si-au propus sa creeze cel mai mare tricolor uman, potrivit anuntului postat de organizatori pe pagina de Facebook Coruptia ucide. Manifestantii sunt rugati sa aduca cu ei o sursa de culoare rosu, galben sau albastru) si o lanterna, insa organizatorii precizeaza ca vor distribui si ei foi de hartie in cele 3 culori. Tricolorul urmeaza sa fie realizat la ora 21:00.

Noi proteste anuntate in acest weekend in Piata Victoriei: Manifestantii organizeaza sambata un maraton in jurul Guvernului, iar duminica vor crea cel mai mare tricolor uman

Noi proteste sunt anuntate in acest weekend in Piata Victoriei. Sambata, manifestantii au anuntat un maraton al democratiei pe trotuarele din jurul Guvernului, Bulevardul Aviatorilor si Kiseleff. Duminica seara se anunta un nou protest de amploare, la care participantii intentioneaza sa creeze, impreuna, cel mai mare tricolor uman, anunta organizatorii pe pagina de Facebook a evenimenului.

Romanii nu se opresc! Noi proteste sunt anuntate in acest weekend in tara. Se planifica realizarea celui mai mare TRICOLOR UMAN

Romanii nu se lasa dupa abrogarea ordonantei de urgenta si continua protestele din strada. Noi manifestatii se anunta in acest weekend in Bucuresti si in tara impotriva.

Business report: Cum merge cel mai mare proiect de infrastructura rutiera din Capitala: Podul nou de la Ciurel a traversat Dambovita;Cele mai mari investitii la metrou anul acesta: 788 milioane de lei pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon

O cincime din apartamentele de lux din Capitala sunt cumparate pentru a fi inchiriate. Pe segmentul de piata rezidential premium si. O analiza rece intr-un moment fierbinte. Economia Romaniei s-ar prabusi fara multinationale. Declaratiile senatorului PSD Adrian Tutuianu, referitor la.

Cel mai mare fan FC Brasov. A strans in 110 albume toata istoria clubului de fotbal

Constantin Oprea 62 de ani) poate fi considerat cel mai mare fan al echipei FC Brasov. Are o camera decorata in culorile echipei, galben-negru, fotografii cu marii jucatori, fanioane, afise si 110 albume care prezinta practic toata istoria echipei, din 1937 de la inregistrarea la Federatie Romana de Fotbal si pana in prezent.

VIDEO Regizorul ucrainean Oleg Sentsov, din spatele gratiilor: Cel mai mare pacat e lasitatea

Stiu ca sunteti preocupati de ce se intampla in Romania, dar in acest an Berlinala e mai politica decat si-ar fi dorit. Dintre filmele vazute pana acum cel mai mare impact politic l-am gasit in The Trial: The State of Russia vs Oleg Sentsov, un documentar despre procesul documentaristului ucrainean Oleg Sentsov, condamnat in Rusia la 20 de ani de inchisoare. Ar trebui aratat si la noi cat mai repede, ca sa nu uitam cum arata represiunea.

Si Biserica iese iN STRADA: Sfantul Sinod anunta CEL MAI MARE MARS din istoria Romaniei

Biserica Ortodoxa anunta ca va organiza cel mai mare mars din istoria Romaniei! in urma sedintei de lucru din 9 februarie, Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane in frunte cu.

Cum vor fi decorurile in 2017? Maine se deschide Ambiente, cel mai mare targ din domeniul bunurilor de larg consum pentru casa

Targul Ambiente de la Frankfurt, cel mai mare show expozitional din domeniul bunurilor de larg consum dedicate casei, ce va marca pe parcursul a 5 zile 10-14 februarie 2017), alaturi de numeroase noutati care exprima accentul pus pe inovatie si inspiratia designerilor, tendintele care vor guverna in acest an decorurile de interior. Inovatie vs. Mainstream este una dintre temele pe care le va aborda profesorul Hansjerg Maier-Aichen in celebrele sale tururi ghidate ale targului. Una dintre cele mai importante atractii va fi, fara indoiala, show-ul tendintelor de interior identificate de Style Bureau bora. herke. palmisano pentru anul 2017 si care vor fi prezentate in zona GALERIA.

Gabriel Liiceanu ii explica lui Liviu Dragnea cine manipuleaza protestul anti-PSD: Fiecare protestatar este manipulat de cel mai mare manipulator pe care-l cunoaste omenirea |TOP CITIRI

Filosoful si scriitorul Gabriel Liiceanu i-a explicat liderului infractor al PSD, Liviu Dragnea, cine manipuleaza protestul urias impotriva PSD care are loc in toate orasele mari de doua saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )