Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cel mai mic tranzistor este de 50.000 de ori mai subtire decat un fir de par

Playtech Playtech,
Cel mai mic tranzistor este de 50.000 de ori mai subtire decat un fir de par

Dupa mai bine de un deceniu de eforturi, oamenii de stiinta au ajuns la linia de sosire cu cel mai mic tranzistor din lume. Comunitatea stiintifica stia deja ca limita de dimensiune a unui tranzistor este de 5 nanometri, aceasta fiind limitata de legile fizicii, reprezentand un sfert din dimensiunile tranzistorilor de 20nm nanometri), disponibili []. continuă pe Playtech

Salariul mediu net din august-2076 lei, cu doi lei mai mic decat in iulie

In luna august 2016, salariul mediu net a fost de 2076 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 2 lei, potrivit unui comunicat de vineri al Institutului National de Statistica. Salariile cele mai mari s-au inregistrat in ITC 5464 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1261 lei). Scaderile salariale fata de luna precedenta au fost determinate de acordarea in luna iulie de premii ocazionale, drepturi in natura, ajutoare banesti s. a. De asemenea, scaderile au fost cauzate de incasarile mai mici functie de contracte ori ca urmare a concediilor de odihna cand nu se acorda tichete de masa si alte drepturi salariale), precum si de angajarile de personal cu salarii mici in unele activitati economice, spun oficialii INS.

Femeile au castigat, in medie, in 2015, un salariu cu 7% mai mic decat cel al barbatilor

Deputatul Andreea Paul afirma ca diferentele salariale de gen s-au mentinut si in 2015, precizand ca, potrivit datelor Institutului de Statistica, anul trecut femeile au castigat, in medie, un salariu cu 7% mai mic decat cel al barbatilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

Acesta este cel mai sanatos aliment din lume! Uite cate boli vindeca!

Acest fruct are o valoare nutritionala uriasa iar expertii sustin ca ar putea fi cel mai sanatos fruct din lume. Ajuta in majoritatea conditiilor medicale. Este un aliment minune pe care trebuie sa le incluzi in.

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea.

Moise Guran: Cel mai important dosar al DNA inca n-a ajuns la final

Dosarul Microsoft este, probabil, cel mai important caz din istoria DNA si poate chiar a Justitiei Romane in general, scrie marti, pe blog, jurnalistul Moise Guran.

Cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata: capitanul este o tanara de 26 de ani, iar co-pilotul a fost recrutat dupa ce a devenit major

Transportatorul britanic Easyjet are cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata. Pilotul este o tanara de 26 de ani, iar co-pilotul a fost recrutat in urma cu un an, la noua zile dupa ce a devenit major. Li se intampla aproape zilinic sa fie intrebati ce varsta au, insa cei doi sunt foarte buni in meseria lor.

Cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata: capitanul este o tanara de 26 de ani, iar copilotul a fost recrutat dupa ce a devenit major

Transportatorul britanic Easyjet are cel mai tanar echipaj de zbor care a existat vreodata. Pilotul este o tanara de 26 de ani, iar copilotul a fost recrutat in urma cu un an, la noua zile dupa ce a devenit major. Li se intampla aproape zilinic sa fie intrebati ce varsta au, insa cei doi sunt foarte buni in meseria lor.

Cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao

Reteta de tiramisu a aparut pentru prima data in cartile de bucate acum 25 ani. Desertul si-a castigat faima rapid, desi legenda il situeaza mult mai departe in timp. Putem spune despre tiramisu ca reprezinta Italia la fel de bine cum o fac pastele sau pizza. Cumpara cele mai gustoase si mai proaspete ingrediente pentru cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao.

A supravietuit Holocaustului si a ajuns cel mai mare croitor al Americii. Povestea omului care de 60 de ani imbraca liderii de la Casa Alba

Martin Greenfield, in varsta de 88 de ani, are o poveste de viata extraordinara, care se poate rezuma astfel: supravietuitor al Holocaustului devenit cel mai bun croitor al Americii, omul care i-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )