Libnet.ro
UNICEF

23:00

Acesta este cel mai sanatos aliment din lume! Uite cate boli vindeca!

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai sanatos aliment din lume! Uite cate boli vindeca!

Acest fruct are o valoare nutritionala uriasa iar expertii sustin ca ar putea fi cel mai sanatos fruct din lume. Ajuta in majoritatea conditiilor medicale. Este un aliment minune pe care trebuie sa le incluzi in. continuă pe Antena3

Topul celor mai scumpe materii din lume. Aurul nu e nici macar in primele zece

Timp de multe secole, multi oameni au crezut ca aurul este cel mai scump material din lume. Acest lucru este insa complet gresit. Mai mult, nici macar nu se afla in primele zece materii intr-un to.

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei.

Panica la Londra: Lira sterlina a scazut la cel mai scazut nivel din 1985

Lira sterlina a scazut marti dimineata, ajungand la valoarea de 1,2770, fiind cel mai scazut nivel din 1985 pana azi. Lira a fost redusa pana la o cotatie de 1,2857 in raport cu.

Acestea sunt cele mai aglomerate orase din lume. Oare cum reusesc sa respire in aceste conditii? [VIDEO]

In acest moment, populatia globului cuprinde 7,4 miliarde de oameni. Iata un exercitiu de imaginatie interesant: cum ar fi daca toti am locui in acelasi oras?in prezent, Singapore este tara cu cea mai densa.

La ce ora este cel mai bine sa te epilezi sau barbieresti

Daca ne epilam la o anumita ora din zi sunt mari sanse ca durerea sa fie mult mai mica, spun specialistii. Pare ciudat, insa are de-a face cu temperatura corpului nostru, potrivit.

Siria: Cel mai mare spital din estul Alepului a fost bombardat din nou

Cel mai mare spital din zona cartierelor rebele din orasul sirian Alep a fost sambata tinta a cel putin doua bombe, a afirmat organizatia neguvernamentala Syrian American Medical Society SAMS), citata de agentia Belga.

Moise Guran: Cel mai important dosar al DNA inca n-a ajuns la final

Dosarul Microsoft este, probabil, cel mai important caz din istoria DNA si poate chiar a Justitiei Romane in general, scrie marti, pe blog, jurnalistul Moise Guran.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

Un britanic este probabil prima persoana din lume vindecata de HIV

Un britanic ar putea deveni prima persoana din lume vindecata de HIV, cu ajutorul unei noi terapii dezvoltata de cercetatori de la cinci universitati britanice, scrie The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )