Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai nou avion din lume a efectuat prima cursa comerciala pe ruta Doha-Frankfurt

Antena3 Antena3,
Cel mai nou avion din lume a efectuat prima cursa comerciala pe ruta Doha-Frankfurt

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350, a avut primul zbor comercial astazi. Compania aeriana Qatar Airways a efectuat o cursa coemrciala din Doha, cu destinatia Frankfurt, Germania, anunta AP. Noul apa. continuă pe Antena3

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

Xiaomi Mi Note este cel mai nou competitor chinezesc pentru iPhone 6 Plus

Xiaomi Mi Note este cel mai nou telefonde la compania chinezeasca, acesta urmand sa concureze pe unele piete impotriva lui iPhone 6 Plus. Despre cresterea fabuloasa de anul trecut a celor de la Xiaomi am vorbit de nenumarate ori. Compania chinezeasca a fost pentru foarte putin timp pe locul trei in topul celor mai mari [].

Dinamo a plecat in Turcia pentru turneul de pregatire. Lotul lui Teja include si cel mai nou transfer

Echipa Dinamo a plecat, miercuri, in Turcia, pentru primul stagiu de pregatire din anul 2015. Lotul pe care Teja il va avea la dispozitie va cuprinde 24 de jucatori, printre care si cel mai nou transfer al clubului.

ELVETIA: Bursa, cel mai mare declin din ultimul sfert de veac

Bursa din Elvetia a ]nregistrat, joi, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al francului fata de euro. Pe parcursul sedintei, bursa elvetiana s-a prabusit cu pana la 14%, .

Bursa din Elvetia a inchis cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani. Indicii europeni au crescut

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat.

Bursa din Elvetia, cel mai mare declin din ultimii 25 de ani

Bursa din Elvetia a incheiat tranzactiile de joi cu cel mai mare declin din ultimii 25 de ani, de 8,7%, in timp ce indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 2,58%, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei a renuntat la plafonul minim de schimb valutar al.

Unde s-au ieftinit cel mai mult apartamentele din 2008 pana acum

Preturile locuintelor din Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au consemnat cele mai mari deprecieri, de peste 40%, din 2008 pana acum, in timp ce apartamentele din Sibiu si Timisoara s-au ieftinit cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, potrivit datelor portalului imobiliare. ro.

Inflatia, la cel mai SCAZUT nivel din ultimele doua DECENII. Ce masuri a adoptat BNR

Romania a incheiat anul 2014 cu cea mai mica inflatie din 1970 incoace, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Masurile Bancii Nationale si cele adoptate in Economie au dus inflatia in 2014.

Inflatia, la cel mai SCAZUT nivel din ultimele patru DECENII. Ce masuri a adoptat BNR

Romania a incheiat anul 2014 cu cea mai mica inflatie din 1970 incoace, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Masurile Bancii Nationale si cele adoptate in Economie au dus inflatia in 2014.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )