Libnet.ro
UNICEF

00:07

Xiaomi Mi Note este cel mai nou competitor chinezesc pentru iPhone 6 Plus

Playtech Playtech,
Xiaomi Mi Note este cel mai nou competitor chinezesc pentru iPhone 6 Plus

Xiaomi Mi Note este cel mai nou telefonde la compania chinezeasca, acesta urmand sa concureze pe unele piete impotriva lui iPhone 6 Plus. Despre cresterea fabuloasa de anul trecut a celor de la Xiaomi am vorbit de nenumarate ori. Compania chinezeasca a fost pentru foarte putin timp pe locul trei in topul celor mai mari []. continuă pe Playtech

Cel mai nou avion din lume a efectuat prima cursa comerciala pe ruta Doha-Frankfurt

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350, a avut primul zbor comercial astazi. Compania aeriana Qatar Airways a efectuat o cursa coemrciala din Doha, cu destinatia Frankfurt, Germania, anunta AP. Noul apa.

Dinamo a plecat in Turcia pentru turneul de pregatire. Lotul lui Teja include si cel mai nou transfer

Echipa Dinamo a plecat, miercuri, in Turcia, pentru primul stagiu de pregatire din anul 2015. Lotul pe care Teja il va avea la dispozitie va cuprinde 24 de jucatori, printre care si cel mai nou transfer al clubului.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

Gol dupa 14 secunde in Cupa Asiei. Este cel mai rapid gol din istoria competitiei

Emiratele Arabe Unite au invins Bahrainul, joi, la Cupa Asiei, cu 2-1, iar prima reusita a venit la scurt timp dupa startul partidei.

Z13, cel mai puternic computer din lume! Afla cine l-a construit si cat costa

IBM Z13, potrivit companiei americane, este cel mai puternic computer din lume, cel mai performant server mainframe. Un mostru tehnologic ce acest apelativ are si un pret pe masura - costa 1 miliard de dolari. Ceea ce este fabulos la acest dispozitiv este dimensiunea. Daca pana acum, un astfel de monstru digital ocupa spatiul unei garsoniere, inginerii de la IBM au reusit sa reduca dimensiunile incat sa para unui frigider cu usi duble.

Elena Udrea: Cel mai probabil nu voi candida la presedintia PMP la Congresul din 8 februarie

Elena Udrea a anuntat luni ca cel mai probabil nu va candida din nou la functia de presedinte al PMP la viitorul Congresul din 8 februarie. Udrea a mai spus, luni, ca s-a decis devansarea datei Congresului PMP din 21 martie pentru 8 februarie.

Cu cat se liciteaza pe eBay cel mai recent numar al saptamanalului francez Charlie Hebdo

Mai multe copii ale celui mai nou numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo au fost puse in vanzare pe site-ul de licitatii eBay. Astazi, la o saptamana dupa dupa ce doi atacatori au secerat redactia.

Elena Udrea: PMP ii ramane loial lui Basescu, biroul sta in continuare pregatit. Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat, luni, ca, cel mai probabil, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie. Fostul presedinte Traian Basescu este in masura sa spuna cand si cum va decide sa se reimplice in politica, dar PMP ii ramane loial, iar biroul sta in continuare pregatit.

Surpriza: iPhone, al doilea cel mai folosit dispozitiv pe Flickr

IPhone este al doilea cel mai popular dispozitiv pe Flickr , fotografiile realizate cu terminalul Apple acoperind 9,6% din totalul pozelor incarcate pe platforma foto, conform datelor Flickr pe anul 2014.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )