Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cel mai performant telefon chinezesc este acum disponibil online: poate fi livrat si in Romania

Playtech Playtech,
Cel mai performant telefon chinezesc este acum disponibil online: poate fi livrat si in Romania

Meizu Mx4 Pro, cel mai nou si mai performant telefon al chinezilor de la Meizu, este acum disponibil online pe OppoMart si poate fi livrat in toata lumea. Meizu MX4 Pro, lansat de curand, poate fi acum achizitionat online de pe magazinul OppoMart. Telefonul beneficiaza de niste specificatii foarte bune si poate fi livrat in toata lumea. Conform detaliilor de pe magazinul online, livrarea in tarile din Uniunea Europeana dureaza intr 8 si 15 zile, asa ca nu va trebui []. continuă pe Playtech

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

Cum au creat chinezii cel mai subtire telefon din lume

Chinezii s-au inghesuit anul acesta sa lanseze cel mai subtire telefon din lume. Trei companii au lansat trei modele diferite, iar Vivo X5 Max e cel mai nou si cel mai subtire.

OnePlus One, poate cel mai iubit telefon al Chinei, este interzis in India. Ce solutii are compania pentru a vinde?

Chinezii de la OnePlus au creat un telefon incredibil care inca se bucura de o cerere mare. Totusi, in India sunt probleme din cauza unui parteneriat diferit.

Cel mai popular telefon al Chinei ar putea primi in curand o versiune mini

OnePlus One e un smartphone din China care a impresionat lumea in 2014. Anul viitor ar putea veni cu o surpriza buna pentru utilizatori.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014: iPhone 6 este cel mai popular gadget

Google ne aratatopul cautarilor pentru 2014, cum face la fiecare sfarsit de an, si putem vedea ce a fost de interes pentru romani. Simona Halep si iPhone 6 iau primele doua locuri din top. Google e cel mai folosit motor de cautare in Romania, iar topulpublicat acum ne arata cine a fost de interes pentru romani. Astfel, Simona Halep, iPhone 6 si Rezultate Bacalaureat ocupa primele trei locuri in topul celor mai populare cautari. Urmeaza concursulEurovision,Robin Williams care a decedat in [].

Cel mai sexy model din lume

Cel mai sexy model din lume este considerat Ben Dahlhaus si, contrar, asteptarilor, are un look de hipster la care putini s-ar fi asteptat. Iata cum arata cel pentru care suspina atat de multe femei.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, ca TraianBasescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al Romaniei de la Revolutie pana in prezent, iar acest lucru reprezinta o infrangere pentru Ion.

Acest grafic prezinta tarile care sufera cel mai mult de pe urma crizei din Rusia

Moneda rusa a scazut pe parcusul unei singure sedinte cu 19%, pana la 80,1 unitati fata de dolar, cel mai mare declin din 1998, cand Rusia a intrat in incapacitate de plata a datoriilor in moneda locala, dupa ce banca centrala a crescut dobanda cheie.

REVISTA BLOGURILOR: Cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante

Zoso prezinta cel mai bun inlocuitor pentru lanturile antiderapante. Cristian Florea ne spune unde putem invata cate ceva despre ciclism in Bucuresti. Iar Adela Parvu prezinta reamenajarea colorata a unei locuinte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )