Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Traian Basescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al romanilor din 89 incoace. E o infrangere pentru Iliescu (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, ca TraianBasescu a fost desemnat cel mai bun presedinte al Romaniei de la Revolutie pana in prezent, iar acest lucru reprezinta o infrangere pentru Ion. continuă pe B1

Numarul 9 al lui Real Madrid, desemnat cel mai bun jucator francez in 2014

Francezii si-au desemnat favoritul pentru anul 2014. Atacantul Karim Benzema, veritabilul numar 9 al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2014.

Interviu cu Radu Banciu: Mircea Badea nu a fost o gaselnita, ci un petec. Chiar inainte sa am emisiunea, ma copia fara sa stie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu dezvaluie, intr-un interviu acordat Pagina de Media, modul in care atat el, cat si principalul sau concurent, Mircea Badea, si-au inceput emisiunile pamflet. in opinia jurnalistului B1.

Radu Banciu, despre Guvernul Ponta 4: PSD-ul mai da un strat de piele jos de pe el si continua cam in aceeasi alcatuire (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara componenta Guvernului Ponta 4 care a primit sprijinul grupurilor parlamentare. Ministri fac parte din coalitia de guvernare, asa ca deocamdata nu s-a schimbat.

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, cu prilejul celor 25 de ani de la Revolutie, se arata perceptia romanilor asupra celor 3 presedinti post-revolutionari. Romanii, in.

Radu Tudor: Dumnezeu mai intelege ce este in mintea lui Traian Basescu

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in direct la Antena 3, atacul presedintelui Traian Basescu la adresa a doi ministri din noul cabinet Ponta 4. Ramane acelasi.

Radu Banciu povesteste cum a ajuns seful Eurosport sa dea explicatii la ambasada Egiptului din Paris, din cauza lui

Radu Banciu, realizatorul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de postul B1 TV, a vorbit intr-un interviu acordat site-ului Paginademedia. ro despre inceputurle in presa, si-a reamintit de momentele amuzante de la comentariile pe care le facea la Cupa Africii si a explicat care este diferenta dintre el si Mircea Badea.

Romanii considera ca Traian Basescu este presedintele care a ajutat cel mai mult democratia romaneasca

Presedintele Traian Basescu isi incheie duminica, 21 decembrie, cel de-al doilea mandat, chiar in ziua izbucnirii Revolutiei romane in Capitala, acum 25 de ani. Pe retelele de socializare au inceput sa.

Iliescu, Constantinescu, Basescu. Cine a fost cel mai bun presedinte?

A compara performantele celor trei presedinti de dupa 1989, Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu, este o intreprindere dificila si plina de capcane. Cei trei presedinti au evoluat in conditii istorice diferite si au avut fiecare dintre ei de infruntat provocari diferite.

Klaus Iohnanis se va intalni in cursul zilei de miercuri cu Traian Basescu

Klaus Iohnanis se va intalni in cursul zilei de miercuri cu Traian Basescu, informeaza B1 TV. Aceasta ar fi prima intalnire oficiala dintre cei doi presedinti, cel in exercitiu si cel ales. intalnirea va.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )