Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenunchiata in 1916

Adevărul Adevărul,
Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenunchiata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte. continuă pe Adevărul

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenuncheata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Imagini de colectie de la Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia. Povestea singurului fotograf care a imortalizat cel mai solemn moment din istoria Romaniei (FOTO)

Samoila Marza este singurul fotograf care a surprins in imagini Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia, informeaza dacoromania-alba. ro. El s-a nascut la 18 septembrie 1886 in comuna Galtiu,.

La multi ani, Romania! 98 de ani au trecut de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre (VIDEO)

Sunt 98 de ani de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre. O fila in care au fost prinsi toti romanii de la Nistru pana la.

Singurul Delfinariu din Romania are si doua foci. 2016 a fost cel mai bun an din istoria institutiei in ceea ce priveste numarul de vizitatori

Singurul Delfinariu din Romania, situat in Constanta, se pregateste din aceasta iarna pentru vara viitoare.

Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din produsul intern brut PIB).

The Economist: Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din.

Swiss Capital a ajuns al doilea cel mai puternic actionar BRK Financial Group

Swiss Capital si-a marit detinerea la 10% in cadrul BRK Financial Group BRK), singura casa de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), ajungand astfel al doilea cel mai mare actionar al firmei din Cluj.

Cel mai mic salariu din sectorul bugetar va fi de 1.625 de lei, iar cel mai mare de 22.000 de lei

Proiectul Legii privind salarizarea personalului platit din fonduri publice propune 116 clase de salarizare, cel mai mic salariu in sectorul bugetar urmand sa fie de 1. 625 de lei, iar cel mai mare de 22. 000 de lei, potrivit proiectului mentionat, trimis redactiei.

Somajul din zona euro a scazut in octombrie la 9,8%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani

Somajul din zona euro a scazut in mod neasteptat in octombrie, la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, semnaland increderea companiilor in redresarea lenta dar constanta a economiei regiunii, scrie Bloomberg, citand datele publicate de biroul european de statistica, Eurostat.

Somajul din zona euro a scazut in octombrie la 9,8%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani

Somajul din zona euro a scazut in mod neasteptat in octombrie, la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, semnaland increderea companiilor in redresarea lenta dar constanta a economiei regiunii, potrivit datelor publicate joi de biroul european de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )