Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai rapid sofer orb din lume, 300 km/h intr-un Porsche 911

Hotnews Hotnews,
 Cel mai rapid sofer orb din lume, 300 km/h intr-un Porsche 911

Recordul de viteza pentru cel mai rapid sofer nevazator din lume ii apartine mai nou lui Mike Newman, care a reusit sa atinga 300 km/h cu un Porsche 911 pe pista de incercari de la Bruntingthorpe, Leicestershire, Marea Britanie, scrie worldcarfans. com. continuă pe Hotnews

VIDEO Tehnologia din spatele celui mai avansat automobil hibrid din lume, explicata. Porsche 918 Spyder

Porsche a publicat un clip-radiografie cu cel mai avansat automobil hibrid din lume, 918 Spyder, care a fost prezentat in premiera mondiala recent, la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). Masina costa 645. 000 euro fara taxe.

Romania, una din tarile cu CEL MAI MARE RISC SEISMIC din Europa

Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic din Europa, potrivit unui studiu european dat publicitatii in urma cu citeva luni. Sunt posibile cutremure puternice in urmatorii 50 de ani,.

SECVENTIAL. Detalii despre CEL MAI GRAV accident chimic din istoria Romaniei

Adrian Ursu a prezentat, in emisiunea Secvential de duminica, un alt dezastru, din 1979, despre care nu exista foarte multe materiale scrise. Rasturnarea unui vagon-cisterna plin de amoniac, langa.

Cel mai rapid robot din lume, conceput pentru a fi folosit in scopuri militare, a fost dezlantuit in aer liber

Compania Boston Dynamics a prezentat robotul WildCat, dezvoltat de agentia de cercetare a armatei americane. WildCat a fost conceput pentru a fi folosit in scopuri militare si nu are nevoie sa fie conectat la o.

Cel mai mare castel de nisip din lume e imprimat 3D [+VIDEO]

In clipul de mai jos, puteti vedea cum arata un castel de nisip din alta clasa, imprimat 3D cu un efort supraomenesc, dupa un an de design 3D. Munca apartine a doi arhitecti, Michael Hansmeyer si Benjamin Dillenburger, convinsi ca-si pot materializa un vis care din multe puncte de vedere parea absurd. Rezultatul imprimat 3D a reprezentat finalitatea unui proiect creat pe calculator dintr-un numar impresionat de 260 de milioane de suprafete individuale si 30 de miliarde de voxeli pixeli [].

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen, se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe.

Dupa 10 ani, cel mai mare creditor elen se retrage din Romania

Grupul NBG, cel mai mare grup financiar din Grecia, a cumparat in octombrie 2003 pachetul majoritar la Banca Romaneasca, unde detine in prezent 99,279% din capitalul social. Un acord recent insa intre greci si Comisia Europeana vizeaza retragea de pe.

Hamilton, cel mai bun in antrenamentele din Coreea de Sud

Lewis Hamilton promite un weekend de zile mari in Coreea de Sud dupa ce a stabilit timpul de referinta in ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri.

A fost cel mai bogat om din lume, dar in cateva minute a ramas falit. Iata povestea lui

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume, din toate timpurile. Este vorba despre un barbat obisnuit din Texas care a devenit posesorul a 4. 000 de miliarde de dolari. Contul americanului.

Cel mai scump colier din lume va fi scos la vanzare luna aceasta in Singapore

Un colier cu un diamant galben, inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai scump din lume, va fi pus in vanzare in Singapore, in cadrul unui festival international destinat bijuteriilor de lux. Colierul a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )