Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana

Antena3 Antena3,
Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel. continuă pe Antena3

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana. Calugarul cel mic a fost o atractie si a aparut chiar si in carti postale

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie.

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele patru luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat marti un curs de referinta de 4,6283 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, acesta fiind cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent. Consiliul.

Care este cel mai bun oras pentru studenti

Londra a devenit cel mai bun oras din lume pentru studenti. Clasamentul a fost intocmit tinandu-se cont de o serie de factori, precum numarul universitatilor de top in oras, piata locala a muncii,.

Avengers Infinity War a devenit cel mai profitabil film cu super eroi

Foarte multi au fost de parere ca Avengers Infinity War va depasi numeroase recorduri de profitabilitate. Speculatiile au fost confirmate, iar noua creatie Marvel tocmai a devenit cel mai profitabil film cu super eroi. Daca ai dezvoltat o fascinatie teribila pentru filmele din Universul Cinematografic Marvel, este foarte probabil sa fi facut o vizita la [].

Cel mai bun vin rose din 2018

Dupa mai bine de doua ore de degustari in blind, cei 21 de jurati ai Concursului de vinuri Rose, au desemnat Cel mai bun Vin Rose al acestui an. Acesta este, Caii de la Letea apartinand ViaViticola si este obtinut din soiuri de Feteasca Neagra si Pinot Noir din podgoria Sarica Niculitel, conform comunicatului de presa.

Cel mai ciudat cadou de nunta pe care-l va primi Meghan Markle de la un guru tech al sexului

O tanara antreprenoare, care a devenit cunoscuta prin vanzarea vibratoarelor de lux, a confirmat ca unul dintre produsele sale va ajunge cadou de nunta pentru cel mai nou cuplu regal al Marii Britanii.

Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Preturile au crescut cu 5,2% in aprilie fata de anul trecut

Preturile de consum in luna aprilie 2018 comparativ cu luna aprilie 2017 au crescut cu 5,2%, cea mai mare inflatie din iunie 2013, a informat Institutul National de Statistica.

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

Ivan Patzaichin, devastat de moartea lui Topescu: Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp!

Disparitia lui Cristian Topescu, celebrul comentator sportiv decedat astazi, la 81 de ani, l-a devastat pe legendarul Ivan Patzaichin. Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )