Libnet.ro
UNICEF

16:45

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

B1 B1,
CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune. continuă pe B1

(P) Robotii bancari, viitorul din banking

Serviciul de chatbot , dezvoltat de specialistii Libra Internet Bank, a reputat un adevarat succes la competitiile industriei bancare din acest an. Aplicatia a adus bancii titlul de Cea mai inovatoare banca din Romania la nu mai putin.

COSMAR pentru Simona Halep: A primit cea mai GREA LOVITURA din 2018! NIMENI NU SE ASTEPTA

Simona Halep 26 de ani) se va cofrunta in turul doi al Turneului de la Roma cu Naomi Osaka 20 de ani, 21 WTA), dupa ce aceasta din urma a invins-o pe Viktoria Azarenka 28 de ani, 84 WTA) in primul tur de la WTA.

Faze tari: O autostrada din Polonia a fost blocata de 12 tone de ciocolata lichida; Jandarmeria Romna ti arata cea mai importanta misiune din ultima vreme; O cioara din Japonia a furat un card de credit pentru a-si cumpara bilet de tren

500 de concurenti inarmati cu scuturi si sabii medievale din 31 de tari lupta pentru a fi incoronati campioni mondiali. Acum circa 1500 de ani a fost capitala. O femeie a divortat dupa ce sotul ei a pierdut copilul la jocurile de noroc. O femeie din India a divortat de sotul ei dupa ce a aflat ca acesta si-a jucat familia la jocurile de.

Meteorologii avertizeza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din Romania

Meteorologii au emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si vant pentru judetele Mehedinti, Gorj, Constanta si Tulcea, valabile pana la ora 17:30. Se vor semnala frecvente.

Cea mai fericita varsta din punct de vedere sexual

Aproximativ 40% dintre cetatenii in varsta americani au dezvaluit intr-un sondaj ca inca mai fac sex,iar 73% dintre acestia sunt complet satisfacuti din acest punct de vedere, un procent mai ridicat de.

Cristina Neagu bate recorduri si cand CSM Bucuresti pierde. E cea mai buna marcatoare din Liga Campionilor

CSM Bucuresti va juca azi pentru locul 3 in Liga Campionilor, dupa ce a pierdut semifinala din Final Four, contra maghiarelor de la Gyor.

Oi din Romania pe plajele din Egipt, dupa ce au fost aruncate peste bord in Marea Rosie

Mai multe oi din Romania au fost gasite pe plajele unei statiuni din Egipt. Acestea au fost aruncate peste bord dintr-un vas de transport care a plecat din Midia. Nu se stie acum in ce stare de sanatate au.

Dacia Duster nu mai e cea mai vanduta masina. Ce marci au preferat romanii in aprilie

Surpriza pe piata auto din Romania. in luna aprilie, cea mai vanduta masina a fost Dacia Logan, cu 1. 000 de inmatriculari noi. Modelul Duster, a inmatriculat doar 391 de unitati, fiind la un pas sa .

Cea mai mare lucrare a lui Adrian Ghenie prezenta intr-o licitatie romaneasca va fi vanduta pe platforma Lavacow

Lucrarea Unbound 2007), semnata Adrian Ghenie, va fi scoasa la licitatie luni, de la ora 20. 00, pe www. lavacow. ro, fiind cea mai mare lucrare a artistului prezenta intr-o licitatie de la noi pana in acest moment.

Neagu, ce performanta: Cea mai buna handbalista a lumii a incheiat Liga Campionilor cu un bilant fantastic

Romania se poate mandri, in acest moment, cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep, dar si cu cea mai buna handbalista, Cristina Neagu.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )