Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cel mai tanar primar din SUA are 4 ani si se ghideaza dupa sistemul Theodore Roosevelt

Antena3 Antena3,
Cel mai tanar primar din SUA are 4 ani si se ghideaza dupa sistemul Theodore Roosevelt

Robert Bobbie Tufts isi va incheia in cateva saptamani un nou ciclu din scurta sa viata, care l-a facut sa ajunga, la varsta de numai 4 ani, cel mai tanar primar din SUA, informeaza EFE, conform. continuă pe Antena3

Expunerea investitorilor pe pietele emergente a atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Investitorii si-au redus, in luna iulie, expunerea pe actiunile de pe pietele emergente pana la cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani, pe fondul sporirii temerilor referitoare la o aterizare dura a economiei chineze, dar si al asteptarilor privind aprecierea dolarului american, arata rezultatele unui sondaj publicat de Bank of America Merrill Lynch, transmite Reuters.

SLIDE FOTO Cel mai gras streaker din lume

Nu este primul streaker care intra pe un teren de fotbal complet gol. Insa este cel mai gras dintre toti vazuti pan acum. Incidentul a avut loc in Australia, la un meci intre South Wales si Queensland. A fugit 95 de metri pana a fost blocat de fortele de ordine, care au avut de furca pentru ca barbatul era corpolent, greu de imobilizat, beat si totusi agil. Apasati pe sageti pentru a vedea toate imaginile.

A aflat ca este cel mai bogat om din lume, dar la cateva secunde a saracit

Un american a fost, pret de cateva secunde, cel mai bogat om din lume fara voia lui. Barbatul a descoperit minunea cand a primit extrasul de cont. Atunci a aflat ca detine o adevarata avere, de aproape.

Vanzarile auto din Europa, la cel mai scazut nivel din ultimele doua decenii

Vanzarile de autoturisme din Europa au scazut, in iunie, pana la cel mai redus nivel din ultimele doua decenii, din cauza somajului record care afecteaza zona euro.

Cavani, al cincilea cel mai scump transfer din istorie

Venirea lui Edinson Cavani la PSG l-a propulat in top 5 al celor mai scumpe transferuri din istoria fotbalului. Locul 1 ramane al lui Cristiano Ronaldo. In acest top, Spania a platit primele patru transferuri cele mai mari din lume. Pentru Italia, o singura echipa este in top 10, Lazio, care rezista acolo din anul 2000, cu mutarea lui Crespo pe 57 de milioane de euro. Iata clasamentul top 10 al celor mai mari transferuri din istoria fotbalului.

Cel mai controversat castel din Romania, in atentia strainilor. Vanatorii de fantome au venit sa ii afle misterele

Vanatorii de fantome au invadat Castelul Corvinilor. Echipa celei mai urmarite emisiuni de la Travel Channel, Ghost Adventure, a venit in Romania sa caute activitate paranormala in castelul din.

Detroit este declarat cel mai falimentar oras din SUA

Detroit, leagan al industriei automobilelor din Statele Unite, a devenit joi cel mai mare oras american care si-a declarat falimentul, potrivit unor documente judiciare.

Cel mai folosit condiment din bucatarie te poate imbolnavi de cancer la stomac

O alimentatie prea bogata in sare creste riscul aparitiei cancerului gastric, prin favorizarea activitatii bacteriene, relateaza passionsante. be. Bacteria Helicobacter pylori, extrem de raspandita - jumatate.

Cresteri importante de preturi la Bursa cerealelor din SUA

Pretul futures al porumbului a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important avans din ultima saptamana, pe fondul deteriorarii conditiilor culturilor in SUA, din cauza secetei.

Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Compania finlandeza Nokia Oyj a inregistrat, in trimestrul al doilea, un declin de 27% al volumului vanzarilor sale de telefoane mobile, la 61,1 milioane de unitati - cel mai redus nivel din ultimii opt ani, conform Financial Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )