Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Compania finlandeza Nokia Oyj a inregistrat, in trimestrul al doilea, un declin de 27% al volumului vanzarilor sale de telefoane mobile, la 61,1 milioane de unitati - cel mai redus nivel din ultimii opt ani, conform Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Expunerea investitorilor pe pietele emergente a atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Investitorii si-au redus, in luna iulie, expunerea pe actiunile de pe pietele emergente pana la cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani, pe fondul sporirii temerilor referitoare la o aterizare dura a economiei chineze, dar si al asteptarilor privind aprecierea dolarului american, arata rezultatele unui sondaj publicat de Bank of America Merrill Lynch, transmite Reuters.

Cele mai frumoase plaje din Rhodos.

Insula Rhodos ofera cele mai bune plaje de la Marea Egee distinse cu Steagul albastru pentru servicii excelente cu curatenie, intinderi cu nisip fin si ape clare. In partea de vest adie briza calduta perfecta pentru surfing, iar in est te retragi pentru o sesiue lenesa la soare. Ixia Beach este situata la 4 km sud-vest de orasul Rhodos, fiind preferata surferilor care vin aici dupa amiaza cand vantul si valurile le creeaza conditii excelente pentru practicarea acestui sport. Ixia Beach ofera .

Cum sa vizitezi virtual cele mai frumoase locuri din Romania - Lista extinsa cu atractiile turistice puse de Google pe Street View

Google a extins masiv Street View in ultimele luni, prima oara in aprilie si a doua oara in iunie, astfel ca acum sunt panorame cu aproape toate drumurile din Romania, dar sunt incluse si locuri unde masinile nu au putut ajunge. Cu un triciclu propulsat de forta umana, Google a fotografiat piete, parcuri, curti de caswtele sau de cetati sasesti, dar si muzee in aer liber si chiar stadioane. In articol poti gasi o lista cu peste 30 de locuri frumoase si link-uri care iti permit sa le explorezi.

Cele mai bune licee din Constanta.

Ministerul Educatiei Nationale a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile. La nivelul judetului Constanta, din cei 4. 969 de candidati inscrisi la prima etapa de admitere, 4. 948 99,58%) de absolventi de clasa a VIII-a au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate, in timp ce alti 21 de candidati 13 din mediul urban si 8 din mediul rural) nu au putut fi repartizati, deoarece nu au .

REPARTIZARE LICEU 2013. Elevii cu cele mai mari medii au intrat la Saguna. Au fost insa licee la care s-a intrat si cu medii sub 4.00

Colegiul National Andrei Saguna si-a confirmat si in acest an suprematia. Ultima medie de admitere a fost 9,56. Patru dintre cei cinci elevi care au avut media 10. 00 au ales acest colegiu. Saguna a intrat in top zece cele mai bune licee din Romania.

TOP: Care sunt cele mai bune scoli din Salaj dupa media de admitere

Portalul admitereliceu. ro a realizat un clasament al scolilor gimnaziale in functie de mediile de admitere la liceu din acest an.

Savureaza cele mai bune rulouri din carne de curcan!

Fripturile de porc, de vita sau de pasare fac deliciul meselor luate impreuna cu prietenii la iarba verde, intr-o zi torida de vara, pe malul unei ape curgatoare. Le poti insoti cu sosuri sau cu salate, totul depinde de rabdarea si de imaginatia ta. Pentru acest weekend iti propunem portofele din piept de curcan.

Savureaza cele mai bune rulouri din carne de curcan

Fripturile de porc, de vita sau de pasare fac deliciul meselor luate impreuna cu prietenii la iarba verde, intr-o zi torida de vara, pe malul unei ape curgatoare. Le poti insoti cu sosuri sau cu salate, totul depinde de rabdarea si de imaginatia ta. Pentru acest weekend iti propunem portofele din piept de curcan.

Una din cele mai linistite zile din acest an

BNR a anuntat, ieri, un curs de schimb de 4,4339 lei/euro, moneda europeana depreciindu-se cu 1,28 bani fata de sedinta anterioara.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013 Cele mai bune scoli din Romania

Rezultatele finale ale Evaluarii Nationale EN) din 2013 ne spun ca elevii si profesorii) din Braila Colegiul National Nicolae Balcescu 9,81), Buzau Colegiul National B. Hasdeu . 9,81) si Brasov Colegiul National Andrei Saguna 9,74) sunt cei mai buni din tara. Cum s-a schimbat topul in 2013 fata de 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )