Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014: 70% din vizitatori sunt straini

Muzeul Luvru din Paris a fost cel mai vizitat muzeu din lume in 2014. Asta inseamna ca 9,3 milioane de vizitatori i-au trecut pragul, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume. continuă pe Wall-Street Ro

Luvru a ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume

Muzeul Luvru din Paris ramas si in 2014 cel mai vizitat muzeu din lume, primind 9,3 milioane de vizitatori, se arata intr-un comunicat al muzeului, citat de Mediafax. Din totalul vizitatorilor muzeului din 2014.

Cel mai vizitat muzeu din lume in 2014

Aproximativ 9,3 milioane de vizitatori au trecut pragul acestui muzeu in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, ceea ce a permis institutiei sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut, au anuntat marti reprezentantii muzeului intr-un comunicat.

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment.

Luvru, pe primul loc in topul celor mai vizitate muzee din lume in 2014

Muzeul Luvru din Paris a primit 9,3 milioane de vizitatori in 2014, o cifra relativ stabila in raport cu 2013, care a permis institutiei franceze sa ramana cel mai vizitat muzeu din lume si anul trecut.

Rezervele in euro ale bancilor centrale, la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Proportia rezervelor valutare globale in euro a scazut, in trimestrul al treilea din 2014, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, potrivit datelor Fondului Monetar International FMI).

Pretul petrolului Brent, la cel mai mic nivel din mai 2009

Pretul petrolului Brent a ajuns la cel mai mic nivel din mai 2009. Acesta este cotat la mai putin de 50 de dolari, pe fondul speculatiilor potrivit carora rezervele de petrol ale Statelor Unite au crescut si al ingrijorarilor privind surplusul de petrol de pe piata.

Euro cade la cel mai redus curs din 2006 pana in prezent

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai scazut curs din ultimii noua ani fata de dolar, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din uniunea monetara, respectiv al speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia la scara larga de obligatiuni guvernamentale.

Euro a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar. Moneda europeana s-a depreciat cu 0,5%, la 1,1945 de dolari, la 6:58 in Londra, dupa ce a coborat la 1,1864 dolari pe.

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia.

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia de obligatiuni guvernamentale, relateaza Bloomberg.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )