Libnet.ro
UNICEF

19:30

Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Online Sport Online Sport,
Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume

Conform unui studiu de piata realizat recent a reiesit ca Lionel Messi ramane cel mai scump fotbalist din lume in acest moment. continuă pe Online Sport

Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Cele patru talentate si frumoase artiste din trupa Amadeus au stralucit in tinute superbe la cea mai scumpa petrecere de Revelion din tara, eveniment cu tematica Moulin Rouge, organizat in incinta Casinoului din Sinaia.

Euro cade la cel mai redus curs din 2006 pana in prezent

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai scazut curs din ultimii noua ani fata de dolar, pe fondul temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din uniunea monetara, respectiv al speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia la scara larga de obligatiuni guvernamentale.

Euro a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar. Moneda europeana s-a depreciat cu 0,5%, la 1,1945 de dolari, la 6:58 in Londra, dupa ce a coborat la 1,1864 dolari pe.

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia de obligatiuni guvernamentale, relateaza Bloomberg.

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimii noua ani fata de dolar

Euro a coborat luni la cel mai scazut nivel din ultimii aproape noua ani fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va incepe in curand achizitia de obligatiuni guvernamentale, relateaza Bloomberg.

Rezervele in euro ale bancilor centrale, la cel mai redus nivel din ultimul deceniu

Proportia rezervelor valutare globale in euro a scazut, in trimestrul al treilea din 2014, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, potrivit datelor Fondului Monetar International FMI).

PSG si Chelsea il ademenesc pe Messi cu oferte fabuloase. Daca va pleca de la Barcelona, argentinianul va deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Chelsea si PSG si-au reinnoit ofertele pentru un transfer al starului argentinian de la Barcelona, mutare care, daca se va realiza, va deveni cea mai scumpa tranzactie din istoria fotbalului.

Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei. Bloomberg transmite ca.

Romanii, printre cei mai nefericiti oameni din lume

Romania ocupa unul din ultimele locuri intr-un top al celor mai fericite populatii, in 65 de tari din lume, informeaza independent. co. uk, conform Mediafax.

2014: cel mai bun an din 2005 pana in prezent, pentru dolar

Moneda americana, dolarul, a avut, in 2014, cel mai bun an din 2005 pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora banca centrala a SUA, Federal Reserve, va majora dobanzile anul acesta, in conditiile in care responsabilii cu politica monetara din Europa si Japonia continua sa ia masuri de stimulare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )