Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 10 angajati ai Ministerului Transporturilor, ridicati si dusi la audieri in dosarul Nasii din CFR

Antena3 Antena3,
Cel putin 10 angajati ai Ministerului Transporturilor, ridicati si dusi la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece angajati ai Ministerului Transporturilor, intre care si directori, au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, pentru a fi dusi la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care. continuă pe Antena3

Cel putin 10 persoane, ridicate de la Ministerul Transporturilor si duse la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece persoane, intre care si directori, au fost ridicate de anchetatori, joi dimineata, de la Ministerul Transporturilor, pentru a fi duse la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care instrumenteaza.

Cel putin 55 de raniti dupa prabusirea unei cladiri, in Florida

Cel putin 55 de persoane au fost ranite dupa ce etajul doi al unei cladiri rezidentiale s-a prabusit, in Tallahassee, Florida, informeaza CNN. Niciunul dintre raniti nu este in stare grava,.

SUA: Cel putin 55 de raniti dupa prabusirea unei cladiri in Florida.

Cel putin 55 de persoane, care se aflau la etajul al doilea al unei cladiri rezidentiale din Tallahassee, Florida, au fost ranite dupa ce acesta s-a prabusit, relateaza CNN, citat de Mediafax. Niciunul dintre raniti nu este in stare grava, potrivit site-ului primariei din Tallahassee. Martorii oculari au declarat ca erau neobisnuit de multe persoane in cladirea construita pe structura de lemn, in momentul accidentului. Nimeni nu a fost prins sub daramaturi, iar primul etaj nu continea .

Cel putin zece morti intr-un atentat, in cartierul crestin din Damasc

Cel putin zece persoane au fost ucise si alte 15 ranite duminica de o explozie, in fata unui comisariat de politie din cartierul crestin al capitalei Damasc, Siria, a anuntat o organizatie nonguvernamentala ONG), relateaza AFP.

Cel putin 40 de rachete au fost lansate din Gaza catre Israel.

Peste 40 de rachete au fost lansate, miercuri dimineata, de palestinienii din Fasia Gaza catre sudul Israelului, provocand ranirea a trei persoane, dintre care doua sunt in stare grava, a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld, informeaza Mediafax. Potrivit postului public de radio, ranitii sunt muncitori imigranti thailandezi care lucrau intr-o ferma. Ei au fost transportati la un spital din sudul Israelului. Postul de radio a mentionat, de asemenea, ca o casa a .

Circa 10 morti si alti 15 raniti in urma unei masini-capcana in Siria

Cel putin 10 persoane au fost ucise, duminica, de explozia unei masini-capcana intr-un cartier crestin din Damasc. Atentatul a fost comis in momentul in care un trimis al ONU negocia cu presedintele.

Circa 10 morti si alti 15 raniti in urma exploziei unei masini-capcana in Siria

Cel putin 10 persoane au fost ucise, duminica, de explozia unei masini-capcana intr-un cartier crestin din Damasc. Atentatul a fost comis in momentul in care un trimis al ONU negocia cu presedintele Assad,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )