Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cel putin 121 de persoane au murit in urma unui incendiu la o fabrica din Bangladesh

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 121 de persoane au murit in urma unui incendiu la o fabrica din Bangladesh

Un incendiu declansat intr-o fabrica situata in apropierea capitalei Bangladeshului, Dacca, a provocat moartea a cel putin 121 de persoane, au anuntat duminica pompierii, citati de AFP, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 121 de persoane au murit in urma unui incendiu la o fabrica din Bangladesh

Un incendiu declansat intr-o fabrica situata in apropierea capitalei Bangladeshului, Dacca, a provocat moartea a cel putin 121 de persoane, au anuntat duminica pompierii, citati de AFP.

Atentat sinucigas in Pakistan: Cel putin 16 persoane au murit.

Un atentat sinucigas in cursul unei procesiuni religioase s-a soldat cu cel putin 16 morti si cateva zeci de raniti miercuri in orasul Rawalpindi in apropiere de Islamabad, potrivit politiei si echipelor de interventie, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs in timpul unei procesiuni a musulmanilor siiti care se indreptau spre o moschee din centrul Rawalpindi, a declarat politia. Potrivit unui purtator de cuvant al serviciilor de salvare, Waqas Rehman, bilantul este de 16 morti si 32 de .

Zeci de morti in urma unui atac aerian asupra unui spital din Alep

Cel putin 40 de persoane au fost ucise intr-un raid aerian asupra unui spital din Alep, spune un lider al rebelilor sirieni pentru CNN. Atacul a avut ca tinta spitalul Dar al-Shifa si printre victime se numara si .

Primarul orasului Covasna, Lorincz Zsigmond, a murit in urma unui infarct.

Primarul orasului Covasna, Lorincz Zsigmond, in varsta de 48 de ani, a murit, vineri, in urma unui infarct, transmite corespondentul Mediafax. Lorincz Zsigmond, de profesie economist, a castigat primul mandat de primar al orasului Covasna in 2008, iar la alegerile locale din acest an a fost reales in functie. El a incetat din viata vineri dimineata, in urma unui infarct. UDMR a transmis un mesaj de condoleante familiei primarului, iar in semn de omagiu pe sediul organizatiei UDMR Covasna, .

Explozie la un club de striptease din Massachusetts: Cel putin zece persoane ranite

Cel putin 18 persoane au fost ranite intr-o explozie care a distrus, vineri, un club de striptease din Massachusetts, SUA. Mai multe echipaje de pompieri, politisti si lucratori de la compania de gaze au int.

Primarul orasului Covasna, Lorincz Zsigmond, a murit in urma unui infarct

Primarul orasului Covasna, Lorincz Zsigmond 48 de ani) a murit, vineri, in urma unui infarct, informeaza Mediafax. Lorincz Zsigmond se afla la al doilea mandat de primar al orasului Covasna, dupa ce a mai ocupat.

SUA. O explozie la un club de striptease s-a soldat cu cel putin zece raniti

O explozie cauzata aparent de o scurgere de gaze a distrus vineri un club de striptease in Massachussetts nord-estul Statelor Unite), provocand cel putin zece raniti usor in pofida evacuarii dansatoarelor.

Surse: Basescu a cerut in intilnirea cu Van Rompuy cresterea platii la hectar cu cel putin 50% fata de nivelul actual

Traian Basescu a cerut in mod imperativ in timpul intilnirii de joi cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, cresterea semnificativa a alocarilor pentru platile directe pentru fermierii romani, au declarat pentru HotNews. ro surse europene. In conditiile in care statele contributori neti au cerut scaderea subventiei fata de propunerea lui Van Rompuy, Basescu vizeaza cresterea platii la hectar cu cel putin 50% fata de nivelul actual.

UPDATE: Basescu a cerut in intilnirea cu Van Rompuy cresterea platii la hectar cu cel putin 50% fata de nivelul actual. Noua propunere a lui van Rompuy, mai radicala decit cea precedenta, prevede scaderea bugetului UE cu 200 mld euro

Traian Basescu a cerut in mod imperativ in timpul intilnirii de joi cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, cresterea semnificativa a alocarilor pentru platile directe pentru fermierii romani, au declarat pentru HotNews. ro surse europene. In conditiile in care statele contributori neti au cerut scaderea subventiei fata de propunerea lui Van Rompuy, Basescu vizeaza cresterea platii la hectar cu cel putin 50% fata de nivelul actual. Ora 15. 00: Noua propunere a lui Herman Van Rompuy este si mai drastica decit precedenta: presedintele Consiliului European a propus scaderea bugetului UE cu 200 miliarde de euro, adica atit cit ceruse Marea Britanie, au declarat pentru HotNews. ro surse europene.

Incendiu la o fabrica de haine din Bangladesh: Peste 100 de oameni au murit

Cel putin 120 de oameni au murit in urma unui incendiu, pornit sambata seara, la o fabrica de haine din Bangladesh. Incendiul a izbucnit in cartierul Ashulia aflat la marginea capitalei Dhaka din Bangladesh.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )