Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant din Kabul. Trei angajati ONU si reprezentantul FMI in Afganistan, printre victime

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant din Kabul. Trei angajati ONU si reprezentantul FMI in Afganistan, printre victime

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri de insurgentii talibani in fata unui restaurant din Kabul, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Trei angajati ai ONU si un reprezentant al Fondului Monetar International FMI) figureaza printre persoanele ucise, au anuntat secretarul general al ONU Ban Ki-moon si directorul general al FMI Christine Lagarde. continuă pe Hotnews

Kabul: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis astazi de insurgentii talibani in fata unui restaurant din centrul capitalei afgane Kabul.

14 morti, intr-un atentat al talibanilor la Kabul.

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri de talibani in fata unui restaurant din Kabul, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Au fost trei teroristi-kamikaze. Din nefericire, alte 14 persoane, inclusiv straini, au murit in atentat, a declarat, conform AFP, Mohammad Zahir, seful politiei din capitala Afganistanului. Citeste si: Presedintele afgan acuza SUA de un raid soldat cu opt morti Un kamikaze s-a aruncat in aer in fata .

UPDATE 21 de morti intr-un atac asupra unui restaurant din Kabul. Patru angajati ONU si reprezentantul FMI in Afganistan, printre victime

UPDATE Douazeci si unu de persoane, inclusiv 13 cetateni straini, au fost ucise intr-un atac sinucigas comis vineri de insurgentii talibani in fata unui restaurant din Kabul popular in randul strainilor, transmite Reuters. Printre victime se numara cel putin doi cetateni americani, potrivit ambasadei SUA dn capitala afgana. Totodata, patru angajati ai ONU si un reprezentant al Fondului Monetar International FMI) figureaza printre persoanele ucise. Agentia de presa precizeaza ca a fost vorba de un dublu atac: un barbat cu o arma automata care a deschis focul asupra clientilor si un atacator sinucigas care a detonat o bomba.

Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas produs intr-un restaurant din Kabul

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-un restaurant din Kabul, informeaza AFP, citata de Mediafax si Agerpres. Restaurantul care a fost.

Cel putin 46 de morti intr-un val de atentate in Irak

Un val de atentate, intre care atacuri coordonate cu masina-capcana s-au soldat cu cel putin 46 de morti, miercuri, in Irak, o tara in care violentele s-au multiplicat in apropierea alegerilor, prevazute pentru luna aprilie, relateaza AFP, scrie.

Atentat sinucigas in Kabul: Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au fost ucise, vineri seara, intr-un atentat sinucigas comis in Kabul de catre talibani, potrivit politiei locale citata de AFP. Au fost trei atacatori. Ei au fost ucisi. Din pacat.

Vladimir Putin: Rusia spera intr-o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania

Moscova spera intr-o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, la ceremonia de prezentare a scrisorilor de acreditare a 18 ambasadori in Rusia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )