Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Kabul: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kabul: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis astazi de insurgentii talibani in fata unui restaurant din centrul capitalei afgane Kabul. continuă pe Ziarul Bursa

14 morti, intr-un atentat al talibanilor la Kabul.

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri de talibani in fata unui restaurant din Kabul, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Au fost trei teroristi-kamikaze. Din nefericire, alte 14 persoane, inclusiv straini, au murit in atentat, a declarat, conform AFP, Mohammad Zahir, seful politiei din capitala Afganistanului. Citeste si: Presedintele afgan acuza SUA de un raid soldat cu opt morti Un kamikaze s-a aruncat in aer in fata .

Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas produs intr-un restaurant din Kabul

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-un restaurant din Kabul, informeaza AFP, citata de Mediafax si Agerpres. Restaurantul care a fost.

Atentat sinucigas in Kabul: Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au fost ucise, vineri seara, intr-un atentat sinucigas comis in Kabul de catre talibani, potrivit politiei locale citata de AFP. Au fost trei atacatori. Ei au fost ucisi. Din pacat.

Cel putin 46 de morti intr-un val de atentate in Irak

Un val de atentate, intre care atacuri coordonate cu masina-capcana s-au soldat cu cel putin 46 de morti, miercuri, in Irak, o tara in care violentele s-au multiplicat in apropierea alegerilor, prevazute pentru luna aprilie, relateaza AFP, scrie.

Peste 81.000 de copii au cel putin un parinte plecat sa munceasca in strainatate.

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii, informeaza Mediafax. La sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului trecut, 59. 774 de familii aveau cel putin un membru care muncea in strainatate, iar in 16. 197 dintre acestea ambii parinti erau plecati din tara. In total, 81. 439 de copii erau afectati de fenomenul .

Peste 81.000 de copii au cel putin un parinte plecat sa munceasca in strainatate

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii si comunicate la solicitarea Mediafax.

Date ingrijoratoare: peste 80.000 de copii au cel putin un parinte plecat in strainatate

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii.

Sergio Marchionne ramane in fruntea Fiat cel putin trei ani

Sergio Marchionne va ramane la conducerea grupului auto italian Fiat SpA cel putin trei ani de acum incolo, timp in care va trebui sa supravegheze finalizarea urmatorului business plan al acestuia, anunta presedintele companiei, John Elkann.

Incendiu la o fabrica de incaltaminte din China. Cel putin 16 muncitori au murit

Un incendiu care a devastat, marti, o fabrica de incaltaminte din estul Chinei s-a soldat cu 16 morti, potrivit presei oficiale, aceasta catastrofa ilustrand conditiile precare de siguranta pentru muncitorii.

Incendiu la o fabrica de incaltaminte din China: Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata, marti, intr-un incendiu izbucnit la o fabrica de incaltaminte din estul Chinei, potrivit presie oficiale. Incendiul s-a declansat in cursul amiezii, flacarile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )