Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cel putin 14 morti in urma unei explozii in Bagdad

Hotnews Hotnews,
Cel putin 14 morti in urma unei explozii in Bagdad

Cel putin 14 persone au murit dupa ce doua bombe au explodat vineri intr-o zona din vestul Bagdadului. Majoritatea victimelor sunt suniti, au indicat oficialii serviciilor de sanatate, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Cel putin zece morti intr-un accident rutier produs in Rusia.

Cel putin zece persoane au murit, marti, in urma coliziunii intre un microbuz si un camion in regiunea Penza Volga), au anuntat autoritatile rusesti, citate de AFP, potrivit Mediafax. Potrivit politiei locale, soferul microbuzului care transporta 18 pasageri a pierdut controlul vehiculului si a intrat in coliziune cu un camion. O masina a fost, de asemenea, implicata in coliziune. Zece persoane au murit, potrivit serviciului de presa al Ministerului de Interne. In 2012 aproximativ 28. 000 de .

Pret SCUMP pentru haine IEFTINE. O alta fabrica s-a prabusit in Asia, cel putin 6 morti

Colapsul unei fabrici de incaltaminte din Cambodgia a provocat moartea a cel putin sase persoane, iar alte 50 sunt inca prinse sub daramaturi, dupa cum relateaza un membru de sindicat pentru Reuters. Potivit.

Cel putin trei morti si aproximativ 100 de disparuti dupa prabusirea unui imobil in Rwanda

Un imobil, de patru etaje, aflat in constructie in nord-estulRwandei s-a prabusit, marti, cauzand moartea a cel putin trei persoane. Aproximativ 100 de persoane, angajati si trecatori, sunt dati.

Exclusiv! Oana Roman: Am bucuria ca cel putin de cateva luni incoace sa traiesc o seara romantica aproape in fiecare seara!

Fara doar si poate, Oana Roman traieste in prezent una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii ei. Vedeta prezinta zilnic emisiunea Drept laTinta de la Kanal D si chiar daca acest lucru o tine extem de ocupata, Oana nu pierde ocazia de a-si petrece putinele momente libere alaturi de cel care o face in fiecare zi sa zambeasca, iubitul ei, Marius. Oana Roman a acceptat sa vorbeasca pentru ADPM despre felul in care si-a petrecut anul acesta Pastele, serile romantice pe care le traieste adesea de cateva luni incoace si planurile de vacanta pentru aceasta vara. Continue reading .

Cel putin sase persoane au murit in Texas dupa o serie de tornade

Nordul statului Texas a fost afectat de o serie de tornade, care au distrus mai multe locuinte si au ucis cel putin sase oameni, potrivit ABCNews.

Cel putin 12 nave militare, trimise de autoritatile ruse in largul Siriei

Cel putin 12 nave militare au fost trimise de autoritatile ruse in largul Siriei, in apropierea bazei navale ruse de la Tartus, informeaza Antena3. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )