Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cel putin 15 oameni au murit in Tanzania din cauza unei boli neidentificate

Adevărul Adevărul,
Cel putin 15 oameni au murit in Tanzania din cauza unei boli neidentificate

Cel putin 15 persoane au murit si alte 50 au fost spitalizate in sudul Tanzaniei din cauza unei boli infectioase neidentificate care le-a provocat greata si varsaturi cu sange, au anuntat oficialii sanitari duminica, relateaza agentia turca Anadolu. continuă pe Adevărul

VIDEO Prabusirea unui ghetar in Himalaya: Cel putin 15 morti si 160 de disparuti Operatiuni de salvare extrem de dificile

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata si peste 160 sunt date disparute in nordul Indiei, dupa prabusirea unui fragment dintr-un ghetar, urmata de o avalansa si viituri care au avariat amenajari hidroelectrice si poduri, conform DPA.

Boala infectioasa neidentificata care face ravagii. 15 oameni au murit deja, ce simptome au avut

Cel putin 15 persoane au murit si alte 50 au fost spitalizate in sudul Tanzaniei din cauza unei boli infectioase neidentificate. Simtomele sunt greturi si varsaturi cu sange, au anuntat oficialii sanitari. Cel putin 15 oameni au murit in Tanzania din cauza unei boli neidentificate. Ministerul Sanatatii a exclus un focar Felista Kisandu, medicul sef .

Congresmanul republican Ron Wright a murit din cauza COVID-19 la 67 de ani

Republicanul Ron Wright, membru al Camerei Reprezentantilor a SUA, a murit duminica din cauza Covid-.

Italia ar urma sa vaccineze cel putin 10 milioane de oameni pe luna, dupa Paste

Italia va avea capacitatea de a vaccina cel putin 10 milioane de persoane pe luna, dupa Paste, a declarat pentru Corriere della Sera directorul general al Agentiei pentru Medicamente Nicola Magrini, citat de Reuters.

Este posibil sa ne abonam la vaccinurile anti-Covid: imunizarea, cel putin o data pe an, conform oficialilor

Abilitatea noului coronavirus de a se modifica si adapta pare sa fie motivul pentru care vaccinurile impotriva Covid-19 sa devina o constanta in viata noastra, cel putin una anuala. Nadhim.

EXCLUSIV Artist din Romania, falit din cauza pandemiei: Nu dorm noaptea, am rate la 4 banci. Sunt terminat!

Celebrul solist Mihai Traistariu, care in 2006 dadea lovitura, la Eurovision, cu piesa de succes Tornero, este total debusolat, din cauza anularii tuturor spectacolelor. Are rate la patru banci, in valoare lunara de peste 7. 000 de lei, si nu castiga nimic. Disperarea l-a impins sa se apuce de pictat, o pasiune mai veche, mostenita de .

Andra, probleme grave de sanatate din cauza Covid-19. Fanii sunt socati, cum arata vedeta

Andra si Catalin Maruta trec prin momente grele din cauza infectarii cu noul coronavirus. Dupa ce a anuntat ca are probleme cu vocea si nu mai poate, deocamdata, sa cante, Andra si-a socat fanii din mediul online cu ultima fotografie postata. Admiratorii nu au mai recunoscut-o pe frumoasa cantareata. Cum arata acum. Andra, probleme grave .

DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Renault si Stellantis au anuntat, ieri, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial.

34 de localitati au ramas fara energie electrica din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 34 de localitati din judetele Iasi, Botosani si Suceava nu sunt alimentate, marti seara, cu curent electric, din cauza ghetii depuse pe liniile electrice, dar si a copacilor cazuti peste acestea, potrivit News.

Municipiul Deva, fara apa calda din cauza sistarii activitatii la Termocentrala Mintia

Situatie dificila pentru locuitorii municipiului Deva, din cauza inactivitatii termocentralei Mintia. Pentru ca a fost oprita activitatea, marti dimineata la ora 1. 00, apa calda si caldura a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )