Libnet.ro
UNICEF

10:15

Italia ar urma sa vaccineze cel putin 10 milioane de oameni pe luna, dupa Paste

Hotnews Hotnews,
 Italia ar urma sa vaccineze cel putin 10 milioane de oameni pe luna, dupa Paste

Italia va avea capacitatea de a vaccina cel putin 10 milioane de persoane pe luna, dupa Paste, a declarat pentru Corriere della Sera directorul general al Agentiei pentru Medicamente Nicola Magrini, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Cel putin 15 oameni au murit in Tanzania din cauza unei boli neidentificate

Cel putin 15 persoane au murit si alte 50 au fost spitalizate in sudul Tanzaniei din cauza unei boli infectioase neidentificate care le-a provocat greata si varsaturi cu sange, au anuntat oficialii sanitari duminica, relateaza agentia turca Anadolu.

VIDEO Prabusirea unui ghetar in Himalaya: Cel putin 15 morti si 160 de disparuti Operatiuni de salvare extrem de dificile

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata si peste 160 sunt date disparute in nordul Indiei, dupa prabusirea unui fragment dintr-un ghetar, urmata de o avalansa si viituri care au avariat amenajari hidroelectrice si poduri, conform DPA.

Este posibil sa ne abonam la vaccinurile anti-Covid: imunizarea, cel putin o data pe an, conform oficialilor

Abilitatea noului coronavirus de a se modifica si adapta pare sa fie motivul pentru care vaccinurile impotriva Covid-19 sa devina o constanta in viata noastra, cel putin una anuala. Nadhim.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )