Libnet.ro
UNICEF

19:01

Cel putin 16 morti, intr-un atac asupra unei reuniuni a sustinatorilor lui Mohamed Morsi la Cairo

Adevărul Adevărul,
Cel putin 16 morti, intr-un atac asupra unei reuniuni a sustinatorilor lui Mohamed Morsi la Cairo

Saisprezece persoane au fost ucise in noaptea de marti spre miercuri, cand barbati neidentificati au atacat o reuniune a sustinatorilor presedintelui egiptean Mohamed Morsi la Cairo, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Egiptul da in clocot: Cel putin 16 morti intr-un atac asupra unei reuniuni a sustinatorilor lui Morsi

Saisprezece persoane au fost ucise in noaptea de marti spre miercuri, cand barbati neidentificati au atacat o reuniune a sustinatorilor presedintelui egiptean Mohamed Morsi la Cairo, a anuntat Ministerul.

Cel putin 31 de morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 31 de oameni si-au pierdut viata marti intr-o serie de explozii care au vizat cartiere majoritar siite din Bagdad, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP. Alte peste 100 de.

Egipt: Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata in cadrul manifestatiilor de duminica

Protestele de duminica din Egipt au dus la moartea a cel putin 16 persoane, opt dintre acestea pierzandu-si viata in ciocnirile dintre sustinatorii si adversarii presedintelui islamist Mohamed Morsi, la Cairo.

Bagdad: Cel putin 31 de morti intr-o serie de atentate

Cel putin 31 de persoane au fost ucise marti intr-o serie de explozii care au vizat cartiere majoritar siite din Bagdad, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP. Alte peste 100.

Explozie pe un teren de fotbal in Bagdad: Cel putin noua morti si 25 de raniti

O bomba a explodat, duminica seara, pe un teren de fotbal in Bagdad, iar potrivit responsabililor irakieni, cel putin noua persoane si-au pierdut viata in deflagratie, majoritatea fiind fotbalisti.

Atentat soldat cu 16 morti in Pakistan.

Un atentat cu masina-capcana vizand forte de politie pakistaneze s-a soldat cu 16 morti, inclusiv trei copii, si 28 de raniti, duminica, la periferia orasului Peshawar nord-vest), in timp ce premierul britanic David Cameron se afla, de sambata, intr-o vizita la Islamabad, transmite Mediafax. Atentatul viza un convoi al politiei, pe drumul principal ce duce spre orasul-garnizoana Kohat, in apropiere de districte tribale, un fief al talibanilor si unor grupari afiliate Al-Qaida, la o zi dupa .

Un elicopter s-a prabusit in Siberia, cel putin 19 oameni au murit. Printre ei se afla si copii

Cel putin 19 persoane, printre care si copii, au murit marti dupa prabusirea unui elicopter Mi-8 in Yakutia Siberia orientala). Aparatul transporta oameni politici si reprezentanti ai gigantului industriei diamantelor Alrosa, cel mai probabil intr-o actiune electorala, scrie AFP.

Un elicopter s-a prabusit in Siberia, cel putin 19 oameni au murit. Printre ei se aflau si copii

Cel putin 19 persoane, printre care si copii, au murit marti dupa prabusirea unui elicopter Mi-8 in Yakutia Siberia orientala). Aparatul transporta oameni politici si reprezentanti ai gigantului industriei diamantelor Alrosa, cel mai probabil intr-o actiune electorala, scrie AFP.

Nationala are viitorul asigurat: Cel putin cinci jucatori din generatia lui Ianis vor ajunge in echipa Romaniei

Gheorghe Hagi a vorbit, luni seara, la Dolce Sport, despre calitatile fotbalistice ale fiului sau Ianis si despre generatia de juniori pe care o are la Academia de la Constanta. In opinia fostului capitan al nationalei, cel putin cinci jucatori din generatia fiului sau vor ajunge in echipa nationala.

UPDATE Atac asupra unei baze NATO din Kabul. Cel putin un roman decedat

Cel putin sapte oameni au fost ucisi intr-un atac asupra unei baze militare NATO din capitala afgana, Kabul, conform rapoartelor fortelor de ordine locale. Un roman din personalul civil se afla printre decedati, iar altul este ranit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )