Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel putin 24 de raniti, in urma unui accident la Barcelona, in care a fost implicat un autocar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 24 de raniti, in urma unui accident la Barcelona, in care a fost implicat un autocar

Cel putin 24 de persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava, dupa un accident rutier petrecut la Barcelona, in noaptea de marti spre miercuri, in care a fost implicat un autocar cu turisti straini, au anuntat serviciile de urgenta locale, potrivit site-ului postului RTE News. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat in urma unui accident vascular cerebral

Fostul presedinte israelian si laureat al Nobelului pentru Pace Shimon Peres, in varsta de 93 de ani, a fost spitalizat de urgenta marti seara, in apropiere de Tel Aviv, a fost plasat sub anestezie si asistenta respiratorie in urma unui accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat, relateaza AFP.

Patru persoane ranite, printre care doi copii, ranite in urma unui accident rutier produs pe Soseaua Petricani

Un accident rutier s-a produs, marti dimineata, pe Soseaua Petricani, patru masini fiind implicate. Patru persoane au fost ranite usor, printre acestea fiind si doi minori.

55 de persoane au fost arestate si mai multe arme albe confiscate intr-un templu sikh in urma unui protest in Marea Britanie

Aproximativ 55 de persoane au fost arestate duminica intr-un templu sikh din centrul Marii Britanii. Politia britanica a confiscat si mai multe arme albe in urma unei adunari care s-a vrut a fi un pro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1976 seconds )