Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat in urma unui accident vascular cerebral

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat in urma unui accident vascular cerebral

Fostul presedinte israelian si laureat al Nobelului pentru Pace Shimon Peres, in varsta de 93 de ani, a fost spitalizat de urgenta marti seara, in apropiere de Tel Aviv, a fost plasat sub anestezie si asistenta respiratorie in urma unui accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat dupa un accident cerebral

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, laureat al premiului Nobel pentru pace, a fost spitalizat marti seara in apropiere de Tel Aviv dupa un accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat, informeaza AFP.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat de urgenta

Fostul presedinte israelian Shimon Peres a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident cerebral, relateaza BFMTV, citat de Mediafax.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, in coma indusa, dupa ce a suferit un atac cerebral

Fostul presedinte israelian, Shimon Peres, a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la spital, conform Sky News. Stire in curs de actualizare.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres a suferit un atac cerebral si a fost dus de urgenta la spital

Fostul presedinte israelian, Shimon Peres, a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la spital, conform Sky News. Stire in curs de actualizare.

Shimon Peres, fostul presedinte israelian, spitalizat dupa ce a suferit un accident vascular cerebral

Shimon Peres, fostul presedinte israelian, a fost spitalizat, marti seara, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat. Shimon Peres, in varsta de.

Augustin Zegrean, interzis la PNL! Liberalii nu l-au acceptat pe fostul presedinte al CCR pe listele de la parlamentare

Augustin Zegrean a fost refuzat de catre Partidul National Liberal in cursa de la alegerile parlamentare, potrivit stiripesurse. ro. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale,si-a manifestat intentia de a.

55 de persoane au fost arestate si mai multe arme albe confiscate intr-un templu sikh in urma unui protest in Marea Britanie

Aproximativ 55 de persoane au fost arestate duminica intr-un templu sikh din centrul Marii Britanii. Politia britanica a confiscat si mai multe arme albe in urma unei adunari care s-a vrut a fi un pro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )