Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel putin 29 de morti si 72 de raniti in Mexic, dupa explozii produse intr-o piata de artificii |VIDEO+FOTO

România Liberă România Liberă,
Cel putin 29 de morti si 72 de raniti in Mexic, dupa explozii produse intr-o piata de artificii |VIDEO+FOTO

Cel putin 29 de persoane au murit si alte 72 au fost ranite in urma unei serii de explozii produse marti in orasul mexican Tultepec, situat la nord de Ciudad de Mexico, intr-o piata unde se comercializau artificii, transmit agentiile internationale de presa, citate de CNN. continuă pe România Liberă

Cel putin 12 morti si 48 de raniti

Atacatorul a fost arestat --------- *ACTUALIZARE 08:28 Camionul care a intrat in multime la Berlin apartine unei companii poloneze din Gdansk Camionul care a intrat luni in multime la Targul de Craciun din Berlin apartine unei companii poloneze inregistrate la Gdansk, scrie presa locala, citata de Daily Mirror. *ACTUALIZARE 08:15 Statul Islamic ISIS) a revendicat atacul din piata de Craciun din Berlin, relateaza New York Post, care citeaza o grupare terorista din Irak *ACTUALIZARE 08:07 Politia din Berlin: Atacul din piata de Craciun a fost comis in mod intentionat --------- Cel putin 12 persoane au fost ucise, iar alte 48 au fost ranite luni seara, dupa ce un camion a intrat in multime intr-o piata de Craciun, in centrul Berlinului, a anuntat politia germana intr-un mesaj postat pe Twitter in timpul noptii, informeaza AFP.

Cel putin 12 morti si 48 de raniti

Atacatorul a fost arestat --------- *ACTUALIZARE 11:51 Barbatul gasit mort in cabina camionului, cetatean polonez, a fost impuscat, scrie Focus Online. *ACTUALIZARE 11:30 MAE: Nu a fost inregistrata nicio solicitare de asistenta consulara din partea cetatenilor romani *ACTUALIZARE 09:37 Trump a condamnat atacul din Germania si spune ca lucrurile se vor inrautati *ACTUALIZARE 08:56 Politia germana anunta ca ancheteaza un probabil atentat terorist *ACTUALIZARE 08:28 Camionul care a intrat in multime la Berlin apartine unei companii poloneze din Gdansk *ACTUALIZARE 08:15 Statul Islamic ISIS) a revendicat atacul din piata de Craciun din Berlin, relateaza New York Post, care citeaza o grupare terorista din Irak *ACTUALIZARE 08:07 Politia din Berlin: Atacul din piata de Craciun a fost comis in mod intentionat --------- Cel putin 12 persoane au fost ucise, iar alte 48 au fost ranite luni seara, dupa ce un camion a intrat in multime intr-o piata de Craciun, in centrul Berlinului, a anuntat politia germana intr-un mesaj postat pe Twitter in timpul noptii, informeaza AFP.

Cel putin 9 morti si 50 de raniti intr-un atentat terorist ce a lovit Berlinul: Un camion de mare tonaj a intrat in multimea adunata la un Targ de Craciun. Unul dintre atacatori a fost ucis si unul arestat (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Soferul camionului care a intrat in multimea adunata la Targul de Craciun din Berlin a fost prinsa de catre fortele de ordine, conform presei germane. La bordul camionului cu numere de.

Cel putin 12 morti si 50 de raniti intr-un atentat terorist ce a lovit Berlinul: Un camion de mare tonaj a intrat in multimea adunata la un Targ de Craciun. Soferul ar fi un pakistanez, solicitant de azil (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Soferul camionului a intrat in Germania ca solicitant de azil, in februarie 2016, fiind probabil un pakistanez, informeaza ziarul Die Welt, care citeaza mai multe surse din investigatie. Agentia.

Cel putin 12 morti si 48 de raniti intr-un atentat terorist ce a lovit Berlinul: Un camion de mare tonaj a intrat in multimea adunata la un Targ de Craciun. Soferul ar fi un pakistanez, solicitant de azil (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Soferul camionului a intrat in Germania ca solicitant de azil, in februarie 2016, fiind probabil un pakistanez, informeaza ziarul Die Welt, care citeaza mai multe surse din investigatie. Agentia.

VIDEO Mexic: Peste 29 morti si 70 de raniti dupa o explozie intr-o piata de artificii

Cel putin 29 persoane au murit, marti, intr-o explozie la o piata de artificii din afara capitalei mexicane, iar cel putin 70 au fost ranite, dar numarul ar putea creste, transmit agentiile internationale de stiri.

LIVE TEXT VIDEO Germania: Un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din Berlin - Cel putin 9 morti, peste 50 de raniti/ Atacatorul a fost arestat

Un camion a intrat luni seara in multimea de oameni aflata in apropierea unui targ de Craciun din Berlin, cel putin 9 persoane pierzandu-si viata si mai multe fiind ranite, a anuntat politia germana, potrivit Reuters. Politia afirma ca, din primele indicii, este vorba de un atac terorist. 50 Pasagerul din dreapta din camion a murit in timpul coliziunii, a anuntat purtatorul de cuvant al politiei22:47 Politia a cerut berlinezilor sa ramana acasa22:41 Politia anunta ca l-a arestat pe soferul camionului22. 17 Politia din Berlin pe Twitter: noua morti, mai multi raniti22. 13 Atacatorul a reusit sa fuga, dupa ce a intrat cu camionul in multime, informeaza ziarul german Bild22. 01 Mai multi morti, cel putin 50 de raniti - este bilantul anuntat de politie pentru AFP.

LIVE TEXT VIDEO Atentat terorist in Germania: Un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din Berlin - Cel putin 9 morti, peste 50 de raniti/ Atacatorul a fost arestat

Un camion a intrat luni seara in multimea de oameni aflata in apropierea unui targ de Craciun din Berlin pe Budapester Strasse), cel putin 9 persoane pierzandu-si viata si mai multe fiind ranite, a anuntat politia germana, potrivit Reuters. Politia afirma ca, din primele indicii, este vorba de un atac terorist. Incidentul aminteste de atentatul comis la Nisa sudul Frantei) in luna iulie, cand un francez de origine tunisiana a intrat in plin cu un camion de 19 tone in multimea adunata pe faleza pentru a urmari focurile de artificii de Ziua Bastiliei, ucigand 86 de persoane. 20 Politia precizeaza pe Twitter ca in acest moment nu sunt indicii privind noi situatii periculoase in apropiere de Breitscheidplatz. 18: Locul unde s-a produs atentatul: Breitscheidplatz Budapester Strasse). Camionul a intrat pe un trotuar din Breitscheidplatz, in dreptul bisericii memoriale Kaiser-Wilhelm-Gedachtniskirche23. 05 Politia din Berlin a facut apel la populatie sa nu raspandeasca zvonuri si a anuntat ca a fost deschisa o linie telefonica pentru cetatenii ingrijorati de soarta rudelor si apropiatilor lor23:02 Purtatorul de cuvant al cancelarului Merkel: Suntem in doliu 22. 50 Pasagerul din dreapta din camion a murit in timpul coliziunii, a anuntat purtatorul de cuvant al politiei22:47 Politia a cerut berlinezilor sa ramana acasa22:41 Politia anunta ca l-a arestat pe soferul camionului.

LIVE TEXT VIDEO Germania: Un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din Berlin - Cel putin 9 morti, peste 50 de raniti/ Atacatorul a fost arestat/ Pasagerul decedat era de origine poloneza

Un camion a intrat luni seara in multimea de oameni aflata in apropierea unui targ de Craciun din Berlin pe Budapester Strasse), cel putin 9 persoane pierzandu-si viata si mai multe fiind ranite, a anuntat politia germana, potrivit Reuters. Politia afirma ca, din primele indicii, este vorba de un atac terorist. Incidentul aminteste de atentatul comis la Nisa sudul Frantei) in luna iulie, cand un francez de origine tunisiana a intrat in plin cu un camion de 19 tone in multimea adunata pe faleza pentru a urmari focurile de artificii de Ziua Bastiliei, ucigand 86 de persoane. -----------01:15 Ministrul de Interne: Exista mai multi factori care ne fac sa credem ca a fost un atentat AFP)01:00 Franta anunta ca si-a sporit masurile de securitate ca urmare a evenimentelor din Berlin -AFP00:43 Politia germana spune ca pasagerul gasit decedat in camion este de origine poloneza00:05 Camionul care a intrat luni in multime la Targul de Craciun din Berlin apartine unei companii poloneze inregistrate la Gdansk. Patronul companiei a confirmat pentru AFP ca soferul de pe camionul in cauza a disparut. 54 Ministrul de interne al Landului Berlin spune ca sunt inca neclare circumstantele incidentului produs la targul de Craciun, ar putea fi accident sau atentat Reuters)23. 46: ISIS si-ar fi asumat atacul din Berlin, scrie New York Post, citand o grupare terorista afiliata din Irak 23. 37: Un influent lider AfD partidul ultraconservator din Germania, anti-imigranti) a criticat violent politica pro-imigranti a cancelarului german: Cand va riposta statul german? Acestia sunt mortii lui Merkel Twitter)23. 20 Politia precizeaza pe Twitter ca in acest moment nu sunt indicii privind noi situatii periculoase in apropiere de Breitscheidplatz. 18: Locul unde s-a produs atentatul: Breitscheidplatz Budapester Strasse). Camionul a intrat pe un trotuar din Breitscheidplatz, in dreptul bisericii memoriale Kaiser-Wilhelm-Gedachtniskirche.

Atentant terorist in Berlin: Un camion a intrat in multimea adunata sa vada un targ de Craciun, provocand cel putin un deces si zeci de raniti (FOTO)

Autoritatile germane au anuntat ca cel putin o persoana si-a pierdut viata, iar mai multe au fost ranite, dupa ce un camion a intrat in multime la un targ de Craciun din metropola Berlin,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )