Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cel putin 29 de persoane au murit intr-un accident de autocar in Thailanda

Antena3 Antena3,
Cel putin 29 de persoane au murit intr-un accident de autocar in Thailanda

Cel putin 29 de persoane au fost ucise si alte patru au fost grav ranite dupa ce un autobuz a iesit de pe carosabil si a cazut intr-o prapastie in nordul Thailandei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Sukit. continuă pe Antena3

Cel putin 14 persoane au murit intr-un atentat asupra unei cladiri a politiei in nordul Egiptului

Cel putin 14 persoane au fost ucise si alte o suta ranite, marti dimineata, in urma unui atentat cu masina-capcana asupra unei cladiri a politiei din nordul Egiptului, informeaza AFP, citata de.

Egipt: Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite in urma unui atentat cu masina-capcana

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite, marti dimineata, in urma unui atentat cu masina-capcana asupra unei cladiri a politiei din nordul Egiptului, potrivit unor surse medicale citate de.

Egipt: Cel putin trei persoane au murit in urma violentelor de la Cairo

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata, iar 265 de manifestanti proislamisti au fost arestati, vineri, in Egipt, in confruntari intre protestatari si fortele de ordine, anunta Ministerul egiptean de.

Bagdad: Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat produs la o biserica

Cel putin 17 persoane au murit, miercuri, in urma unui atac cu masina-capcana produs in fata unei biserici din Bagdad, potrivit serviciilor irakiene de securitate, citate de AFP. Explozia s-a produs in timpul.

Cel putin sase oameni au murit si peste 40.000 au ramas fara adapost in urma intemperiilor din Brazilia

Ploile abundente care s-au abatut de o saptamana asupra statului brazilian Espirito Santo, sud-estul tarii, s-au soldat, pana in prezent, cu cel putin sase morti, 45 de raniti si peste 40. 000 de persoane.

Egiptul, cuprins din nou de proteste. Cel putin trei oameni au murit, iar violentele continua

Noi violente au izbucnit vineri intre fortele guvernamentale si sustinatorii Fratiei Musulmane, atat in capitala Cairo, cat si in alte orase din Egipt. Pana in prezent exista informatii despre cel putin trei morti. Tara a fost cuprinsa de neliniste dupa ce Fratia a fost declarata organizatie terorista, iar cea mai recenta serie de arestari a inclus 148 de membri ai miscarii musulmane.

Cel putin 34 de persoane au fost ucise in ziua de Craciun in urma unor atacuri cu bomba in zone crestine din Bagdad

Cel putin 34 de persoane au fost ucise in ziua de Craciun in zone crestine din Bagdad, in urma unor atacuri cu bomba, au anuntat surse medicale si ale politiei locale, potrivit agentiei Reuters, citata de.

Atentat cu bomba asupra unui autobuz la Cairo, cel putin 5 raniti

O bomba a explodat intr-un autobuz, joi, la Cairo, cinci persoane fiind ranite usor, au anuntat oficiali din cadrul serviciilor de securitate si de sanatate egiptene, citate de AFP.

Fotbalistul moldoveanSerghei Stroenco a murit intr-un accident rutier

Fostul capitan al Nationalei Moldovei si al echipei Tiligul Tiraspol, Serghei Stroenco, a decedat la varsta de 46 de ani, intr-un accident rutier produs astazi pe traseul Tiraspol - Odesa. Un alt barbat a murit, iar o femeie a fost grav ranita.

Trei militari NATO au murit intr-un atentat comis in capitala Afganistanului

Trei membri ai Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate ISAF) au fost ucisi, vineri, intr-un atentat comis de insurgentii talibani la Kabul, informeaza AFP, citata de Mediafax. Atacul a avut loc la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )